Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sponsor þirket mülakatý kötüydü(lütfen yardým)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Unhappy Sponsor þirket mülakatý kötüydü(lütfen yardým)

Arkadaþlar bugün sponsor þirketle skypiyle görüþtüm bana kendini tanýt dedi sazan gibi tam anlamamýþým þurda çalýþacam þurda çalýþýrým gibi zýrvaladým.sonra soruyu anladýnmý dedi hayýr dedim tabiki tekrar sordu cevapladým.Neden gitmek istiyosun dedi ingilizcemi geliþtirmek için dedim.bi baþka soruda kelimenin anlamýný bilemedim yazarmýsýn dedi iþveren yazmýyacak dedi,ingilizcen yeterli olmazsa gibi biþeyler dedi,Þimdi vizeden önce morel 0'a indi ne edeceðim bilmiyom arkadaþlar.Yükseklisanstayým ortalamam iyi 3.6.ama bu kadýnýn sorduðu þeylerden daha mý zor soruyolar acaba konsoloslukta.Sponsor firmanýn iþi onaylamasý mý gerek vizeden önce hiç bilgim yok nasýl olacak ,bu sene ilk kez katýlýyorum.arkadaþlar bi zahmet deðerli bilgilerinize ihtiyacým var þimdiden çok teþekkür ederim.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

arkadasim arama motorunu kullanirsan zaten vize mulakatindaki sorularin hep benzer ve kolay oldugunu gorursun.kaldiki konsolusluklardaki gorevliler ingilizcenin bizim 2 dilimiz oldugununda farkinda ve ole davraniyorlar.sen eger bole canini sIKarsan vize gorusmen kotu etkilenebilir.bu arada baska islerede basvur heralde online kayit seninki

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý jacup Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar bugün sponsor þirketle skypiyle görüþtüm bana kendini tanýt dedi sazan gibi tam anlamamýþým þurda çalýþacam þurda çalýþýrým gibi zýrvaladým.sonra soruyu anladýnmý dedi hayýr dedim tabiki tekrar sordu cevapladým.Neden gitmek istiyosun dedi ingilizcemi geliþtirmek için dedim.bi baþka soruda kelimenin anlamýný bilemedim yazarmýsýn dedi iþveren yazmýyacak dedi,ingilizcen yeterli olmazsa gibi biþeyler dedi,Þimdi vizeden önce morel 0'a indi ne edeceðim bilmiyom arkadaþlar.Yükseklisanstayým ortalamam iyi 3.6.ama bu kadýnýn sorduðu þeylerden daha mý zor soruyolar acaba konsoloslukta.Sponsor firmanýn iþi onaylamasý mý gerek vizeden önce hiç bilgim yok nasýl olacak ,bu sene ilk kez katýlýyorum.arkadaþlar bi zahmet deðerli bilgilerinize ihtiyacým var þimdiden çok teþekkür ederim.
    hocam sen hýc sýkýlma bu konuda ýsverenle konusman hýcbýr sekýlde výzený etkýlemez ýsý bellý olmayan arkadaslarda výze aldýlar sorun yok o konuda !!!

dýger yandan sený o ýse almazlarsa baska ýse yerlesýrsýn nolcak sorun etme bu kadar baska ýsle gýdersýnnn moralýný bozma hýc kýmsenýn ýngýlýzcesý super degýl bunlarda onu býlýolar unutma olmadý sana ýngýlýzce gerektýrmeyen bý pozýsyon verýrler yanýýý herseyýn bý caresýý bulunur sýkýntý yapma kardeþim kendine !!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bu arada isverenle vebcamdan konusrken neler soruyorlar arkadaslar bilen varsa yardimci olsuN ya da bole bi konu varmi goremedim varsa linki atarsiniz sevinirim, tesekkurler.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

O sorular kolay gözüküyor ama pratik olmayınca ne dediği anlaşılmıyor.Başka iş derken başka sponsor şirketlerle mi görüşeceğim bunu yine benim wat şirket mi ayarlayacak,vizeye girmeden olması mı gerek, çünkü 21 ine seni vizeye alalım dediler.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý jacup Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    O sorular kolay gözüküyor ama pratik olmayýnca ne dediði anlaþýlmýyor.Baþka iþ derken baþka sponsor þirketlerle mi görüþeceðim bunu yine benim wat þirket mi ayarlayacak,vizeye girmeden olmasý mý gerek, çünkü 21 ine seni vizeye alalým dediler.
    senin buradaki wat sirketinin sana baska bir is onermesi lazim vizeden once isinin belli olmus olmasi senin yararina olacaktir

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bana sordukları wats your department?

what do u studing?

why do u want to go america( wats ur purpose) dedi heralde

bir de sonu pozisyon olan bişey dedi yani kendini hangi pozisyonda

görmek istiyon gibi bişey dedi heralde.

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

jacup 11 şubatta vize görüşmesine girecektim 2 şubatta skypedan işverenle konuştum..
    aynı senin gibi dedigini anlamadım..bana adın nasıl telaffuz ediliyor dedi..ben benim adım musa dedim sacma bi şekilde
    sonuc olarak o sana sordugu soruları banada sordu ve dediklerimi anlamadı ve beni işe kabul etmediler..bu arada o kadın benden başka 5 kişiyle daha mulakat yapmış ve onları almıştı
    neyse bende dedim ordakini anlamıyorsam vizede hicbirşey yapamam falan diye ama alakası yok vize cok farklı skype dan görüşmeye göre..birde sitede tavsiye ve sorulara bakarsan eger..
    hic korkacak bişey yok vizeyi alırsın yani..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

iyi sykpe dan konuştuğnda vizedeki gibi olmuş soruları tam yazdıysan normalde en son hangi filmi yada kitabı okuduğunu sorabiliyolar ve bunu kısaca anlatmanı istiyolar benm kusenden biliyorm şuanda aslında bi firmaya gitsen seni bi pozisyona yerleştirir ben fuar görüşmesinede gitmedm skypedende konuşmadm yerim yurdm belli

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

cAv Peki hangi işe kabul edildin belli mi?Başka bir sponsorlamı görüştün iş kabulü için?

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Utah Zion lodge işine kabul edilmedim skype dan..
    fuarda amerikalı bi kadınla görüştüm ve florida eglence parkında ride operator olarak aldım işi..
    fuarda da cat pat konuştum ama işe alındım yani

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba arkadaþlar ben bu yaz utah zion lodge xanterra hotel e gidiyorum burada daha önce çalýþmýþ biri varsa yarýmcý olabilir mi?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý Kenshin Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu arada isverenle vebcamdan konusrken neler soruyorlar arkadaslar bilen varsa yardimci olsuN ya da bole bi konu varmi goremedim varsa linki atarsiniz sevinirim, tesekkurler.
    Bunun ucu ÇOOOOK açýk, o yüzden internette biþey bulman zor. Sonuçta çeþit çeþit iþ var, her iþe göre ayrý soru gelebilir. Örneðin ben otelciyim, otel iþi arýyorum haliyle. Bana gelen sorulardan biri problemli bi adam gelse oda istese ne yaparsýn? Böyle bi soruyu MC donalds'ta çalýþacak, ya da ne bilim bi eðlence parkýnda çalýþacak adama sormazlar.

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

problemli bi adam gelse oda istese ne yaparsýn?
    bený supervisormu yapcan dýye sorardým bende

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar war mý zion lodge la ilgili bi bilgisi olan?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)