arkadasim arama motorunu kullanirsan zaten vize mulakatindaki sorularin hep benzer ve kolay oldugunu gorursun.kaldiki konsolusluklardaki gorevliler ingilizcenin bizim 2 dilimiz oldugununda farkinda ve ole davraniyorlar.sen eger bole canini sIKarsan vize gorusmen kotu etkilenebilir.bu arada baska islerede basvur heralde online kayit seninki
Bu arada isverenle vebcamdan konusrken neler soruyorlar arkadaslar bilen varsa yardimci olsuN ya da bole bi konu varmi goremedim varsa linki atarsiniz sevinirim, tesekkurler.
bana sorduklar? wats your department?
what do u studing?
why do u want to go america( wats ur purpose) dedi heralde
bir de sonu pozisyon olan bi?ey dedi yani kendini hangi pozisyonda
görmek istiyon gibi bi?ey dedi heralde.
O sorular kolay gözüküyor ama pratik olmay?nca ne dedi?i anla??lm?yor.Ba?ka i? derken ba?ka sponsor ?irketlerle mi görü?ece?im bunu yine benim wat ?irket mi ayarlayacak,vizeye girmeden olmas? m? gerek, çünkü 21 ine seni vizeye alal?m dediler.
jacup 11 ?ubatta vize görü?mesine girecektim 2 ?ubatta skypedan i?verenle konu?tum..
ayn? senin gibi dedigini anlamad?m..bana ad?n nas?l telaffuz ediliyor dedi..ben benim ad?m musa dedim sacma bi ?ekilde![]()
sonuc olarak o sana sordugu sorular? banada sordu ve dediklerimi anlamad? ve beni i?e kabul etmediler..bu arada o kad?n benden ba?ka 5 ki?iyle daha mulakat yapm?? ve onlar? alm??t?
neyse bende dedim ordakini anlam?yorsam vizede hicbir?ey yapamam falan diye ama alakas? yok vize cok farkl? skype dan görü?meye göre..birde sitede tavsiye ve sorulara bakarsan eger..
hic korkacak bi?ey yok vizeyi al?rs?n yani..
iyi sykpe dan konu?tu?nda vizedeki gibi olmu? sorular? tam yazd?ysan normalde en son hangi filmi yada kitab? okudu?unu sorabiliyolar ve bunu k?saca anlatman? istiyolar benm kusenden biliyorm?uanda asl?nda bi firmaya gitsen seni bi pozisyona yerle?tirir ben fuar görü?mesinede gitmedm skypedende konu?madm yerim yurdm belli
![]()
cAv Peki hangi i?e kabul edildin belli mi?Ba?ka bir sponsorlam? görü?tün i? kabulü için?
Utah Zion lodge i?ine kabul edilmedim skype dan..
fuarda amerikal? bi kad?nla görü?tüm ve florida eglence park?nda ride operator olarak ald?m i?i..
fuarda da cat pat konu?tum ama i?e al?nd?m yani
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks