Work and Travel
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Haftada 8$ dan 40 saat çalışarak Verdiğimiz Parayı Nasıl Çıkartıcaz ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Yanl???n yok; dedi?in gibi realist olmak gerek. geçen forumda bir ?irketin 7.15 $/h ücret ile programdan rahat 6000$ kald?rabilece?ini söylemi? kullan?c?lardan birine. bu kadar olmaz diyorum ve bu tür dan??manlara senin yapt???n gibi bir hesap yapt?rmas?n? tavsiye ederiyorum. ikinci bir i?i bulursan rahat ç?karabilirsin program masraf?n? ama devaml? çal??man gerekecek. ?u da var ki, e?er iyi bir ingilizceniz varsa ve orada patronunuzla anla??p i?ten ç?k?p saat ücreti yüksek bir i?e girebilirsin.

Bu konuyu irdelersek, geçen dönemlerde haftal?k olarak 550$ sabit bir ücrete anla??p ak?am mesai bitimi marketlerde kasiyerlik yapan ve bunun için saat ücreti 12$ alan ki?ileri biliyorum. konaklama oarak 1200$ ayl?k tutan evin kiras?n? 3 ki?i ortak ödedeiklerini de biliyorum. Bu olay, gitti?i i?i be?enmeyip o i?ten s?yr?lan ve kendi i?ini bulan watç?n?n ba??ndan geçiyor. Bunun hesab?n? yaparsan bu sefer daha iyi bir getirisi oldu?unu görürsün.

Wat program?yla ö?renci kabul eden ?irketler çok ucuza i?çi çal??t?r?yorlar. Amerika'da haftal?k 40 saati doldurmak ?art?yla normal bir vatanda?a verilen saatlik ücretler 12-15$ aras?nda. Köprülerde çal??an gi?e memurlar?n?n geçen sene ald?klar? saatlik ücret 25$ idi. Görmü? oldu?un gibi wat ö?rencileri ucuz elemanlard?r ama ?imdiye kadar bu miktarlarda para veren i?lerde çal??mad??? için büyük görürler; oraya gittiklerinde de her?eyi anlarlar.

Sonuç olarak, iyi bir para getirmek, e?lenmek, program? dolu dolu ya?amak senin elinde. Burdan oraya giden ö?renciler saatlik ücretleri görünce iyi para birktiririm sevdas?yla gidiyor ama dedi?im gibi giderleri hiç hesaba katm?yor, sonra hayal k?r?kl???na u?ruyor ve program?n berbat geçti?ini söylüyor. Benim gördü?üm giri?imci her ö?rencinin iyi para kazand???d?r ve ayn? zamanda e?lenmesini de biliyor. Ama herkes böyle de?il o yüzden siz para kazanmaktan çok e?lenmenize ve dilinizi geli?tirmenize bak?n. Daha mutlu olursunuz
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkada? iyi yere de?inmi? bence biraz daha profesyonellerden yorum yap?lmal? bu konuda..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks