Las Vegas ve New York'da birer hafta kalman? tavsiye ederim.
Kesinlikle pi?man olmazs?n![]()
usta napt?n arabayla gidicez las vegas taa nerde bunun bir de new yorka donusu var![]()
new york için iki gun cok az bence gezilecek çok yer var orda tad?n? almak için en az dort bes gun kalmak laz?m !!!
bende isterim las vegas gormeyi ama çok uzak ya bakal?m :/ ya ben new york'u gezmeyi çok istiyorum da arkada??m kazand???ndan bir miktar geriye para getirmek zorunda o yüzden çok uzun kalmak bize büyük bir masraf getirir. o yüzden ?oyle alternatif bir ?eyler ar?yoruz ondan fikirlerinizi bekliyorum :P
boston i da bos gecmeyin bence ny dan daha guzel
MEXICO yu görmeden gelmem![]()
ben las vegasa uzak diyorum sen mexico diyosunha metallica konseri olur o zaman giderim ama yoksa c?k
![]()
Washington DC ve Newyork için 10 gün yeter mi toplamda? 1 hafta NY 3 gün DC.
""Let the game begin""
Arkada?lar biz ?uan VA beach deyiz, dönü?ü NY dan yapaca??z. travel için 10 gün gibi bir süre ay?rmay? dü?ünüyoruz. çok uzakta olmamak ?art?yla nereleri tavsiye edersiniz.
Gerçeğin gücüyle yaşadığım sürece kainatı bile feth edebilirim..
Çok uzak gelmezse e?er, kesinlikle florida-Orlandoda bulunan e?lence parklar?ndan bir tanesine ki özllikle Universal studios' a gitmeni öneriirm.. ucak bileti yaklas?k 200-250 civar?yd? gecen y?l....parka giri? ücreti gunluk 75 dolar civar?...konaklama otelde 4 ki?ilik oda 65 dolar civar? ...Ayr?ca bu bolgede keywest ve miamide ( gece hayat?) görülmeye de?er...
son olarak NASA Kennedy Space Centerda para ve zamana göre gidilebilir yerler aras?nda , orlandoya 1-2 saat kadar uzakl?kta özel aracla...
arac kiras? floridada, fullsize için sigorta dahil gunluk 80-140 dolar aras?...
1,5 ayd?r nyc tay?m dunya kadar gormedigim yer var, 2 gun asla yetmez. ikin gun gezecekseniz de brooklyn bridge gidin bi times bide central park yapt?n?zm?yd? tamam .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks