benim bir arakdasim 3 sene ustuste sirasiyla alaska , pedicab , ve chair ride islerini yapti soledigi sey 'lanet olsun ucune de'... bu isleri yapmanin manasi yok bence.. adam gibi islere yonelmek lazim , zaten work and travel para kazanma programi degil.. 2500 dolari gozumu kirpmadan amerikada gecirecegim guzel bir yaz icin feda ediyorum denebiliyorsa gidilecek bir program... ha son olarak arkadasim 4. sene orlando da housekeeper olarak calisti ve son yili hicbirine degismem diyordu en az kazandigi yil olmasina ragmen...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Hintli kölelerin i?i derken ? Biraz ?rkç? olmam?? m?.
chair ride ve pedicab arassinda bi fark yok bence birinde itiyorsun sandalyeyi digerinde bisiklet seklinde pedal ceviriyosun... bu iki isi de work and travelcilara cok iyi firsat diye ilk onerdikleri isler arasina koyan sirketlerden uzak durmak lazim...
Mükemmel tespitler..Eline sa?l?k arkada??m." Ben en iyi ?irketim...Elimde ne i? varsa onlarda en iyi i?lerdir" düz mant???yla reklam yap?yorlar
Hey allah?m dersin geçersiz.. Anlayabilene...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
En cabuk dolan islerden biriymisBunu yapmaktansa pedicap daha iyi gibi. Gidilecek yere 2 saatte gidilmez bunla. Hem yorucuda olur. Pedicap'de en azindan bisiklet suruyorsun.
n3co_ nun dedigi gibi tam kolelik. Eskiden krallari koltukla sirtlarinda tasiyan koleleri hatirladim.
pedicab yapm?? biri olarak söyleyeyim.. yap?p yapabilece?iniz en zevkli i?tir. getirisi de iyidir. ayr?ca bi tur ald?ktan sonra 3 yatabilir, gezebilir, çapk?nl?k dahi yapabilirsiniz. bilmiyorsan?z bok atmay?n?z![]()
kardesim pedicab yapmis yakin arkadaslari olan biri olarak soyleyim bazilari iyi kazanirken en az yarisi surunup lanet olsun diyip geri doner... boyle riskli bir isi kimse hevesle tavsiye etmemeli... bir de daha guzel kelimlerle anlatabilirsin kendini bence universite okuyan adamlariz yani..
bu yaz görcem pedicab çileri yorulmak umurlar?nda bile olmycak bike bulabilirlerse tabi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks