valla pedicabi falan savunmayaca??m çok öyle.. ben gittim e?lendim.. ny'a gezmeye kodaktan, amusement parklardan, havuzlardan ?urdan burdan gelen çok ki?i gördüm. afedersiniz a??zlar? kokuyordu ve lanet ediyorlard?.. ücretsiz tur att?rd?k central parkta biço?una.. hallerini gördük. zaten hiç bir i?te kimsenin yüzde yüz memnun olmad???n? da biliyoruz.
pedicabi ilk 5'e koyar m?y?m? kesinlikle koyar?m. e?lence bak?m?ndan da i? olarak üstüne tan?mam. para konusuna hiç girmedim fark?ndaysan?z. para kazan?rs?n?z kazanmazs?n?z o sizin kabiliyetinize kalm?? biraz ama McDonald's ta domuz eti kokusunda saatlerce çal???p 3 kuru?a talim etmekten bin kat iyidir. tüm i?lerin tek tek kötü yanlar?n? sayamam ?imdi.. ama hepsinin pedicabten beter yanlar? kesinlikle vard?r.
Bu i?i bizzat hem de geçen sene ilk kez yapm?? biri olarak tavsiye eder miyim, kesinlikle ederim. Çünkü bu bi yerde kültür payla??m program?. bir sürü insanla tan??t?m. bi sürü arkada? edindim. hatta bi amerikal?, bir de rus(kökeni türk galiba) bi arkada?? da türkiyede misafir ettim. i?i istedi?im zaman b?rakt?m ve istedi?im yeri gezdim geldim. Ben ?ahsen para da yapt?m bu i?ten. Ama kimseye para manya?? olurcas?na kazan?rs?n?z demem.
ayr?ca üniversitede okuyan adamlardan biri olarak milletin kendini nas?l ifade etti?ini de iyi bilirim. 3-5 y?l öncesine kadar rtük bile sansür koymuyordu bu kelimeye televizyonlarda.. onu geçtim gitmek için yan?p tutu?tu?umuz amerika insanlar bu kelimeyi nokta virgül gibi kullan?yorlar. adamlar cümlelerinde nefes aras? bok kelimesini kullan?yor. her neyse uyar?n?n iyi niyetli oldu?unun fark?nday?m. cümlenin geli?ine kulland?m. rahats?z ettiyse özür dilerim. ama bence çok kasmay?n.
iyi forumlar![]()

Alýntý

Bookmarks