manhattan.!! verdi?in bilgiler için çok te?ekkürler.Senin de dedi?in gibi firma çok önemli de?il; ama çok ilgisiz birileri ile de muhatap olmak istemiyorum.?uan firma konusunda karar a?amas?nday?m. En duyarl? ?u ana kadar Karya firmas? ilgilendi.Okul olarak Case Wester Reserve University de karar k?ld?m.Evet biraz pahal? ama kendimi sa?lama almak aç?s?ndan en verimlinin oras? olaca??n? dü?ünüyorum. 4 ayl?k yar? yo?un yani haftada 20 saatlik bir kurs tercih edece?im e?er kurs sonunda yeterli bir toefl skora ula?amazsam uzatabilirim zaten. Kafam? ?u an da kar??t?ran bankada yüklü bir para göstermek ve vizeyi kolayca elde edebilmek; çünkü benim orada dil okulundan sonra master dü?üncem var; fakat konsoloslu?a nas?l bir ?eyler demeliyim ki benim oraya yerle?me mant???yla gitti?imi dü?ünmesinler. Bu konuda tecrubeli olan daha önce dil okuluyla gitmi? arkada?lar?n fikirleri çok önemli benim için. WAT için biraz daha rahat bir durum mevcut vize alabilmek için; fakat dil okulunda san?r?m daha farkl? bir prosedür i?letiliyor..

Alıntı
Bookmarks