Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konsoloslukta kaybolmadı.Ups takip numaramla girdğimde ana şubeden geçip 3.şubeye geldiğinde,kurye dağıtıma çıkaramadan kaybolmuş.Ya da çıkardı ama kurye kaybetti orasını bilemiyorum.
(bundan sonrası alıntı yaptığım arkadaşa ithafen değildir)

Açıkçası üzerine bu kadar titizlendiğim bir konuda böylesine amatörce bir hatanın yapılmış olması beni gerdi.İlk anda duyduğum gerginlik ve endişeyle hemmen buraya yazdım.Hala endişelerim tamamen giderilmiş değil,çnkü yaparız ederizin dışında somut bir çözüm duymadım.Bu yzden amma gerginlik yaratıosun tarzı cümlelerinizi kendinize saklamanızı rica ediyorum.
Takip numaranda hareket olmussa ve pasaport yoksa %100 ups suclu. Kargo tasimaciliginda zaten tasinan urunler sigortali oluyor. kargon kaybolursa veya hasar olusursa urunun degerini odemek zorundalar. Ki adamlarda zaten yeni pasaport masraflarini falan karsilayacaklarini belirtmis. Dava falan acsanda bi ise yaramayacak.

Ayrica 3. subeye geldiginde kaybolmus dedin. Subeye gelen urunler tek tek barkoddan geciriliyor. 3. sube neresiyse oraya telefon acip tekrar durum hakkinda bilgi alabilirsin. Belki subede bulmuslardir, veya kamyonda falan kalmistir gormemislerdir.

Arkadaslar gerginlik yaratiyorsun tarzinda degil de panik yapma tarzinda yazmislardir. Herkesin basina gelebilecek birsey. Sansizligina gelmis. Boyle seyler icin gerilip, moralini bozmaya degmez.

Insallah bi an once kavusursun yeni pasaportuna.