Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni konsolosluga yonlendirdilerse sanki ups kaybetmemis gibi. Konsoloslukta kaybolmus. Ups kagitinda kargo numarasi yazmasi lazim. Ups'un sitesine girip kargo nonu yazinca herhangi bi bilgi geliyor mu?

Ayrica dava falan acmayla da tr de bi halt olmaz. Dava, avukat falan masrafi derken dunyanin parasini verirsin. Davanin sonuclanmasi da 2-3 yili bulur. En kotu takipsizlikten dosya kapanir Bosuna o kadar paran gitmis olur

Zaten adamlar herseyi halledeceklerini soylemisler. Sikinti cekecegin birseyde yok zaten.

Konsoloslukta kaybolmadı.Ups takip numaramla girdğimde ana şubeden geçip 3.şubeye geldiğinde,kurye dağıtıma çıkaramadan kaybolmuş.Ya da çıkardı ama kurye kaybetti orasını bilemiyorum.
(bundan sonrası alıntı yaptığım arkadaşa ithafen değildir)

Açıkçası üzerine bu kadar titizlendiğim bir konuda böylesine amatörce bir hatanın yapılmış olması beni gerdi.İlk anda duyduğum gerginlik ve endişeyle hemmen buraya yazdım.Hala endişelerim tamamen giderilmiş değil,çnkü yaparız ederizin dışında somut bir çözüm duymadım.Bu yzden amma gerginlik yaratıosun tarzı cümlelerinizi kendinize saklamanızı rica ediyorum.