oh sansa bak 8.15'tebiz 7.30da girmi?tik
bol ?ans al?rs?n umar?m![]()
in?allah karde?m yawalla cok acccaip hycnlym. elm ay?m dolast? hemen. bide i?le ilgli sorunlar war ?irketmle. dibe wurdum yni
bi?e olmaz rahat olo heyecan konsoloslu?un kap?s?nda kal?yo içerde hiçbi?e hissetmiyosun:P sen rahat ol sakin konu? güleryüzlü ol ve samimi davran gerisi kolay
![]()
pff benimde 6 nisan 7.45te..
12 nisan sabah 07.45bay?l?caz taksiye para otobüsle hayatta yeti?emem
![]()
bar?? bana yak?n oturuyomu?sn ben oraya 40dkda gittm burdan taksime geç sabah trafk yok ordan metroya bin 4.leventte in taksiye bin hem taksim 4. levent aras?nda trafik varsa metroyla y?rtm?? olursn bide konsoloslu?un kar??s?nda çay?n? içer konsoloslu?a girersn hadi bakalm kolay gelsn![]()
bu arada 40 dk gittim dedim ama taksimde kahvalt?da ettm o da içinde![]()
waow bu haber güzel i?te. içime su serptin bi an
![]()
benim de vize görü?mem 5 nisan 8.15te![]()
benimki 31 mart saat 7.30da bu saat yani 7.30 ilk girecek ki?i oldgmuz anlam?na m? geliyo ?? kaçta basl?yo görüsmeler bilgisi olan var m??
konsoloslu?un kap?s?nda en önde olmak için çabalamazsan ilk görü?meye giren olmazsn bnmde 7 buçuktu numaram 17 idiparmak izi verdikten en fazla 3 dk sonra knedini görü?mede buluyosn
rica ederm sinem görevli evraklar?n? düzenliyo ?unlar? vermen gerekiyo diyo numaran? veriyo o numara ile hem parmak izi için bekliyosn hemde görü?me için bu arada konsolosluktan girdkten sonra zaten herkes ne yap?yosa onu yap?yosn rahat ol![]()
ya o konu?ma dinleme çok komik ya 4 görü?me yeri var hangisinde girece?in belli de?il makara oluyo hangi birini dinliym diye numaran hemen gelmezse tek tek hepsini dinlersnben dinliym dedim kafam kar??t? her kafadan bi ses dedm amaaan
![]()
o zaman ?öyle diyim orda bi kad?n var g?c?k?ms?
onu dinleyin onun dediklerini anlarsan?z hepsinin anlars?n?z zaten![]()
eet ilk soru kahvalt?da ne yedin dedi bi çocu?a çocukta hiçbir?ey yemedm dedi kad?n çok ?a?rd?norml düzgün soru sorsan okulunu bölümünü :P ne gerek var
![]()
burda sorular? ezberleyipte gidenler var yaz?k onlara o kad?na dü?mesnler![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks