admin (at) turkishwat.net
Hay?rl? u?urlu olsun bakal?m...
Kalk?yor kalk?yor ?stanbul- Newyork yolcu kalmas?n arkada?lar![]()
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
31€ fazla ödemi? oldum. : P
Birçok arkada??m?z için beklenen an.![]()
bekliyoruzz!!!
gidi? istanbul-cleveland dönü? newyork-istanbul
bende ucuz bilet istiyorummm![]()
dönü?ü new yorktan veya serbest olmak üzere ist-cleveland yada ohio sandusky e yak?n bir yere uygun bilet mevcut olursa yararlanmak isterim..
Bilet fiyatlar?ndaki de?i?iklikler nas?l olacak bu tarihten sonra o biraz kafa buland?r?yor.
Acaba artacak m? yoksa dü?ecek mi :S
?irket bugün 690 euro luk bileti almad?ktan sonra en son 640 euro luk bilet teklif etti tam onu almaya niyetliydim. ilaç gibi oldu buben al?yorum hemen
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bugün rezervasyon yapt?rdm thy ist-ny 760 dolar direk pazartesi son
izmir-ist-ny thy aktarmas?z 620lerde bir?ey (euro)
izmirli arkadaslara duyurulur!
vayy be fiyat çok uygun sahiden ama hemen almam da mümkün de?il bu bileti..
[B]?imdi fiyat olarak gayet iyi bence de.Bu konularda baya acemiyim ho? görün sorular?m?. bu biletler opsiyonlu mu yani bi terslk oldu ve erken dönmem gerekti diyelim verdi?im dönü? tarihinde oynama olabiliyor mu yaz ortas?nda ald?m kararla...fark odemeden..(ceza 125e kadar m? en fazla ya da gidi?te veya dönü?te gun olarak farkl? bir zaman? secersem herhengi bir zaman diliminde ekstra bir?eyler odemem gerekecek mi ne kadar gerekir )[/B]
GüLümSe GüL GüNeŞee
Acaba, ?zmir-?stanbul-New York THY bileti olacak m?? birde bu biletler opsiyonlu mu yani bi terslk oldu ve erken dönmem gerekti diyelim verdi?im dönü? tarihinde oynama olabiliyor mu yaz ortas?nda ald?m kararla bu sorunun cevab?n? bende merak ediyorum.
?zmir-?stanbul-New York THY bileti olacaksa iyi olur gerçekten ve ileti?im için mail adresi gidi? dönü? tarihi ad soyad falan yaz?lacakt? onlar? yazd?m ama geri dönü? olmad?alsak art?k biletleri
![]()
acaba ankara-istanbul-NY uçak bileti bulabilir miyim yaw?
bi de ordan inince new jersey e gitmesi war nas?l olacaksa
yaw arhada?lar ben thy sitesine bakt?m 2250tl'den ucuz bulamad?m. nsl oluyo bu i? ben anlamad?m :S
Merhaba, mail gönderirken sürekli bir sorunla kar??la??yorum. Özel mesaj att?m shinodaya art?k.
ben mail att?m 2 gün oldu ama hala bi cevap yok?irketin rezervasyon yapt??? biletin süresi yar?n 13:00 e kadar 640 euro. ?imdi e?er tw ?n bilette bi sorun ç?karsa o bileti de kaç?raca??m. in?. o zmn kadar kesin bi aç?klama gelir
Chicago'ya gidi? 15 haziran civar?(de?i?ebilir haber bekliyorum) dönü? aç?k ve istedi?in yerden : 570 euro
detroit ayn? ?ekilde ama aktarmal? 650 euro (her ikisi de THY ile)
air france ile detroite giderseniz 702 euro
10 ki?i olursak bu fiyatlar geçerli olcak daha fazla ki?i daha çok indirim tabi.. isteyenler mesaj ats?nlar bana
yaw maimi ye giden yok mu haziran 8 weya b?zede bi bilet bulsan?z hayr?n?za![]()
sorar?m yar?n bi arkada? donus yaps?n da belki miami de vard?r![]()
8 Haziran ?zmir-Chicago (aktarmal? ya da aktarmas?z)) dönü? New york-?zmir (aktarmal? ya da aktarmas?z) bilet ar?yorum ben de..
yok mu san antonio ya promosyon ....
bileti ayarlayacak arkada?lar ke?ke bi haber verseniz durumdan yada nas?l alaca??mdan:S
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks