photshop olmasin diyorlar onun icin gerek yok ne olacak yani orada var zaten takim elbise ayrica sana kim takim elbise ile cektir dediki.dahasi zaten 5x5 ebatindaki fotograf kelle fotografi olarak adlandirilir boydan foto cektirmiyorsun t-shirtlede cektirsen zaten kafan gozukecek dert etme yani bosuna![]()
ac?k pembe t-shirtle vize fotosu cektirdim
kimse bir?ey demedi kafana göre tak?l sende![]()
arkada?lar ben genelde kirli sakal modelini benimsedi?im için sakal?m? kesmek istemiyorum geneldede hep kirli sakall? oldu?um için ve muhtemelende görü?meyede böyle gidece?im için 5X5 foto?raf?da kirli sakalla çektirsem nas?l olur sorun ç?karm?? kirli sakal dediysem elimle bile tutulmayacak kadar k?sa sadece yüzümün parlamas?n? sevmedi?im için böyle![]()
görü?meye 3 günlük sakalla gittim, daha uzun olanlar da vard?. resimde önemli olan, tak? olmamas?, kulaklar?n?n görünmesi ve günlük yahat?nda tan?nacak bi ?ekilde olman. benim resmim de top sakallayd?![]()
helecan küpü
benim saçlar?m da uzun sakallar da uzun t-shirt le gittim hiç de bi sorun olmad?. küpeyle piercing i ç?kard???ma bile pi?man?m o kadar rahat yani kafan?za takmay?n bence 3 günlük sakalla bi?e olur mu tak?m elbise giymeden bi?ey olur mu diye
Evet görü?meye giderken dikkat etmek laz?m ama zaten o bankonun arkas?ndan sizin tak?m elbise giydi?iniz vs. çokta önemli de?il. Foto?rafta çok abartmamak laz?m sakal olay?n?. ABDlilerde hala terörist korkusu mevcut o yüzden eleyebilmeleri için iyi bir sebep olabilir.
benim fotoda saçlar normal ama ?imdi k?sa 2 numara..pek benzemiyor yani banasorun olur mu ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks