abartmay?n hocam o kadar
umar?m güzel geçer !!!
hade hay?rl?s? !
Kimsenin saça salaka dikkan etti?i yok ,
tabi i?i abart?p sala? gitmeseniz daha iyi olur.
Vize'den korkacak hiçbir durum yok ,
heyecan yapmad?ktan sonra her vize her türlü al?n?r![]()
heyecan yapma,saci sakalida fotografindan cok farkli gorunmeyecek sekilde yaparsin senin icin iyi olur
Eyvallah saolun, tam o foto?raf?n ayn?s? gideyim![]()
Benim de Ankarada karde?im 29 mart pazartesi ankarada. Bana da dua edin in?allahuteala al?r?z vizeyi
Çok fazla s?k?nt? yapmaya gerek yok.. Al?p geleceksin in?allah![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
hakanerdogan
Diger arkadaslarin dedigi gibi heyecan olmazsa eger alirsin rahatlikla, zaten cok anlasilir sekilde konusuyorlar.
@ozgursum
Bellagio = neco_
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
?n?aallah hepimiz arkada?lar. Siz tecrübelisiniz, ben hayat?mda hiç yurt d???na gitmedim, Türkiye'de Edirne'den Kars'a dolan?p durduk oralarda ya?ad?k ama ilk defa uza?a ba?ka bir memlekete gidece?im, i?in asl? bak?yorumda her ?ey tamam, harbiceddin gidiyorum yani bu son a?ama olan vizeyi al?rsam Allah'?n izniyle.
Biraz onun dumurizasyonu var, o kadar.
Saolun.
bende 29 martta ankara da konsolosluktay?m
bnde yar?n 1,45 te orda olaca??m in? hay?rl?sIYLA SORUNSUZ ALIRIZ KARDE??M V?ZEM?Z?
Benim 13.15 de olacak, ama anla??lan o ki baya bir forum müdavimi orada olacak![]()
Vize al?nm??t?r. Çok bo? bele?ten verdiler 1.5-2 dk. falan sürdü![]()
Herkese hay?rl? olsun![]()
Bak?n AD vizeci HE ben.
AD: How are you Hek?nnn?
HE: Fine, I am doin well, you sir?
AD: Im OK as you see workin hard.
HE: Ye I see. (ka? göz kald?rma)
AD: Whicy University do you study at?
HE: At Gazi University, I study something like economics, to be honest I really do not know how to call this in English
AD: Do you like it?
HE: Errmmm In fact I cant be fair but..... h???mmm Yeah I suppose
AD: Ovvhh h?m (t?ssslama ?eklinde gülümseme) Do you read about it or ....(valla burda çok h?zl? konu?tu hipneli?e vurdu bakt? laf yap?yom i?in asl? dergi veya gazete okur musun dedi ekonomiyle alakal? veya üzerine yapt???n ?eyler var m? gibisinden ?eyler ama yaz desen yazamam 3-5 kelime seçip anlad?m, anl?yomda konu?am?yom. )
HE: Yeah I regularly read xxx newspaper and really like xxx's colums. And I am also doing smt. like "broker" at the share market
AD: When will you graduate?
HE: Actually not sure but I think after 4 or 5 years more likely to 4 years later
AD: You are not sure ha (dedim z??t?k vermiyecek , nerden dedim ya falan olmaya ba?lad?m)
AD: Where are you going, in the USA?
HE: Im going to Wisconsin Dells, MT Olympus Water and Theme Park. I am gonna work there as a resort worker.
AD: (ba?lad? PC de yazmaya, biraz sustu ) OK Hakan, you are fine, your visa is approved, but always keep this papers with you in America.
HE: Ye I know sir.
AD: You know? so youre pretty smart ha?
HE: (yapay s?r?tma) Thannk you so much sir!!! (dedim gaçt?m )
Eyvallah babacanlar.Geriye bir tek en tuz serpilmi?inden olan oturulacak uçak bileti kaz??? kald?![]()
ne kadar k? su ana kadar bulduklar?n yaklas?k 950 dolar 700 euro falan olmas? laz?m k? bu da ny a gore 100-150 euro ortalama fark ed?yor bu da normal d?yel?m ama tab?? dusunursek az b?r para deg?l
Hani Türküz ya hocam, 500 EUR olsun gidi? dönü? olsun istiyoz![]()
![]()
hakkaten ya su ekob?let ?n 31 mart? gecmes?n? bekl?yorum hemen promosyonlar baslar ama san anton?o ya zor olur belk? dallasdan aktarma yapar?m eger dallasa soyle 400 e falan bulursam b?raz hayal g?b? ama![]()
Bide direct flight olsun![]()
![]()
![]()
yan? olsun 24 saat havada kalab?len tarz turk yap?m? boe?ngler olsun![]()
Tamam saçmalamay? keselim.![]()
Ban yap??acak aln?ma ?imdi kendi konusunu katletmekten
![]()
Bak hocam bana ne kaçakç?l?k yaz?s?n? sordular, ne DS-160 formunu iplediler, götürdü?üm 5x5 resmide iplemediler hep geri verdiler, transkriptide aç?p versene dediler. DS-2019 yetti.
Ne not ortalamam? sordu, ne aile maile sordu, üstüm bile aranmad? h?rk diye geçtim, bakt?m arkamdaki o?lan?n kemere kadar soymu?lar çocuk göbek kar?n aç?k. Bende 5-6 tane 1 TL vard?, kemer vard?, üzerinde 5 anahtar dizili anahtarl???m vard?. Ama hiç sorun olmad?.
Dedi?im gibi ama sana sorulmayacak, olmayacak anlam?na gelmez. Benimde senin gibi endi?elerim vard?. Sadece gittim, bir iki soru sordu cevaplad?m verdi geçti.
Ama iyiydim denebilir, yani k?ll?k uyand?racak bi?ey olmad? yapmad?m. Kimsede fitil olmad?. Yan?nda para olsun, UPS iyi paran? alacak vize al?rsan.![]()
![]()
eywallah. yani diosun biraz da ?ans laz?m.
arkada?lar vizeye girdim ve bana ds-2019 belgem eksik oldu?u için bi ka??t verdiler ds-2019 ve sevis yazan yerler i?aretli. ben bizeyi geçmi? oluyormuyum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks