Bence P.tesi ba?lasan (yani 29 Mart itibar?yla) rahat yeti?ir.
arkadas?m ded?g?n g?b? favor? ?sler ded?g?m?z ?sler fuarlarda kap?ld?.sen?n bu saatten sonra yapacag?n mecburen ve maalesef s?rketler?n el?nde kalan ?slerden en ?y?s?n? secmen olacakt?r.ama y?nede gayet guzel i?ler bulabilirsin basvuru için gec kald?n say?lmazs?n bence ama ??lemlerine hemen baslaman laz?m yoksa gec kalm?s olab?l?rs?n
yok gec kalmis sayilmazsin ki ben hala is bakiyorumgecen yil da yanlis hatirlamiyorsam nisanin sonu mayisin basi civari isim anca hazir olabilmisti
ama tabi ilk gelen isler kapildi, millet arastirdi sorusturdu, iyi dusundukleri isler kapandi. senin icin su an alternatifler az o kadar... diye dusunuyorum ben.
bende direkt yerle?tirmeyim gidece?im i?yerinde 2 tane direkt yerle?tirme vard? ben ve arkada??m yaz?ld?k ve ald?k mülakat vs. olmuyor do?rudan i?i al?yorsun orada pozisyonumuzu belirleyecekler 3 tane pozisyon var 3üde fena de?il ondan içimiz rahat heralde oraya gidince konu?ma ve duru?umuza bak?p da??tacaklar
i? olarak sadece otel ve restoran i?leri var dediler bide uçak biletleri kabulü ald?ktan sonra çok pahal? olurmu
Sirketinin DS getirtme tarihini ogren. DS 2019 belgen erken gelirse eger yetisirsin problemsiz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
te?ekürler arkad?alar sizce otel i?lerimi yorucu yoksa restoranm? bende bel rahats?zl??? var mesela uzun süre ayakta duramam restoranda dinlenme (mola) veriyorlarm? önerilerinizi bekliyorum
ben restaurant-bar-hotel i?inde çal??t?m geçen sene . eger erken gitme f?rsat?m olsayd? kesinlikle tekrar giderim fakat olmad?... ben fuar hakk?ndaki görü?lerine kat?lm?yorum... fuarda i?ler kap?ld? fln hikaye bana göre... ?imdi ba?vursan çok rahatl?kla güzel i? bulabilirsin.... ama tek bir ?irkete tak?l?p kalma... bir çok yeri gez ve i? alternatiflerine gçz at... konaklama ve yemek vermesi senin için ilk öncelik olsun... yani ucuz olsunlar... gerisi zaten kolay... sen çal???rsan adam gibi ,saat alman pek problem olmaz ve sorunsuz bir wat geçirirsin... tabi sende ?anss?z istisnai gruplardan birisine rastlamazsan ...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
bende nisan ilk haftas? kaydoldum 3 günde tüm evraklar?m tamam i? ar?yorum (be?enmiyorum) i? yok diye bir?ey yok! bulunur vakit kaybetme ama daha fazla
biz iki ay önce ald?k i?i ama ne oldu iptal oldu ta en ba?a döndükbu saatten sonra nas?l i? bulunur bilmiyoruz... zaman kaybetmeden tekrar ara?t?rmaya ba?lamam?z laz?m san?r?m...
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
ben de halen i? bak?yorm..yeter art?k ya cok sinirlend?m .. kas?m da kay?t yapt?m saf gibi ?irkete b?rakt?m i? sec?m?n?..ke?ke gidip kend?m secseyd?m fuarda..ah salak kafam..hala i?imizz belli deg?l..magdur olmak için bi de üzerine para ver?yoruz..dds geld? v?zem bas?ld? ama hala bekl?yorum..b?lmyrm sonu ne olck
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
biz vize için ba?vurmad?k bile daha... Olmayan i?in ds'ini bekliyormu?uz nezamand?r...
hadi ya durum o kadar vahim diyosun yani![]()
@harami
yapma be karde?im...ben 2008 y?l?nda i?lemlere may?s ortalar?na do?ru ba?lad?m...i? buldum, vize görü?mesine haziran 28 gibi girdim...3 temmuzda vizem geldi ve 5 temmuzda uçtum...imkans?z diye bi?ey yoktur...20 gün bnm için büyük problem gitmem daha iyi dersen bilemem...ama bnm durumuma gelmene daha 1 ay var ki ben büt beklemi?tim...?irkete s?k s?k gidip onlar?n kafas?na girin...yüzünüzü, ad?n?z? ve sesinizi hat?rlas?nlar hep...o zaaman i?ler de?i?ir..tabi ne kadar sevecen olursan?z o da + puand?r...
bkz.
tatl? dil y?lan? deli?inden ç?kar?r...tatl? dil y?lan? deli?inden ç?kar?r...
dedi?im gibi...dan??man?n?zla sürekli görü?ün ve iyi geçinin...
?irket de?i?tirebilirsin e?er ellerinde i? yoksa.
bu saatte uyuman lazim, amerika uykundan daha onemli degil.hem bu sitenin gece bekcisi benim. Bilmiyorum hangi sirkete kayit oldun ama keske biraz arastirsaydin basvurmadan once.netteki bilgilerle olmaz bu isler pek.cunku bazi sirketlerin adamlari sitelere uyeler, birbirini kotuleyecek yorumlar yapiyorlar.sozlesmen nasil bilmiyorum ama eger is bulamadiklarindan dolayi paranin tamamini iade ediyorlarsa parani al ve baska sirkete kayit olmadan once o sirketlerin ellerinde hangi isler var, bak kontrol et, aklina yatan olursa ona kayit olursun.eger paranin tamamani vermiyorlarsa da, bundan sonrasina sen karar vereceksin artik.ama is bulamama yada begnmeme konusundan dolayi para derdiyle ilgili mutlaka bir madde vardir.
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks