Türkiye'de tan?mad???n insanlara ?aka yapmayacaks?n zira ?aka kald?rabilen bir millet de?iliz![]()
o zamanlar lisede herkes bizim grubu tan?d?g?ndan sorun olmuyordu
yoksa gercektende bizim millete ?aka yap?lmaz Mustafa Karadenizi iyi dövmü?tü adam?n teki![]()
Bir de pek orjinal ?aka görmüyorum ben.
NOT=?AKADA TURKISH WATIN ETKISI COK BUYUKTUR.GULME GARANTILIDIR.
evet arkadaslar size y?l?n en bomba ?akas?..önce biraz ?akay? yapan ve ?akalanan arkadas?n ki?isel özellikerini paylasal?m
?AKACILAR
yi?it = bu ben oluyorum ki ac?g? buldumu herseyle gey?k yapan tarzda bi adam?m ve vizelerin yaklasmas? ve ikinci ö?retim olmam?z?n verdi?i raatl?kla gece 4 te aha yar?n 1 nisan dedim tarih itibari ile 30 martt?.
emirhan = emirhan arkadas?m?zda sakalad?g?m?z arkadas?n ev arkadas? ve vize s?k?nt?s? cokmus b? arkadasa saka yapma f?kr? onu c?lg?na cev?rd?..
?AKA A?AMASI
?aka yapt?g?m?z arkadas?n ad? burak ve bu sene Virginia da KingsDominion e?lence park?nda çal?smak için sözlesmeye imzas?n? att?.haftl?k 47 dolar g?b? b? rakama yurdun ayarlad?g? yurtta kal?cak ve yurt gercekten cok guzel.k?z erkek kar?s?k,b?lardo masas?,partyler,alkol,süper ortamlar fln bu iyice arast?rm?s bize hava atmakta.
Bizde emirhanla beraber virginia beachte courtyard marriotta housekeeperl?k yap?caz. farkl? ?irketlerle g?d?yoruz ve kal?cagmz yer muhtemelen 10 erkek arkadasla beraber haftal?k 75-100 dolar aras? =)
evet kars?lastrd?g?mz zaman ne zman wat muabbet? gecse kalcagmz yer ve ortam hakk?nda surekl? ben k?zlarla kal?cam ortam guzel s?z 10 elemanla nap?caksnz ne fark? olucak vb ag?r sek?llerde ez?lmekteyz..
bende buna k?l oldugum ?c?n buraga wat ?le ?lg?l? b? saka yapmak geld?..
benmde ?srarlar?mla saka f?kr? akl?m?za gelmeden 2 gun once forumda NECRO arkadas?m?z?n yazd?g? muth?s h?kayey? ben buraga okutmustum ve gercekten etk?lenm?st?..bizde onun uzer?ne burdan g?tmeye karar verd?k..
neyse efend?m b?z burag?n cal?sacag? yer?n ?nsan kaynaklar? muduru olan Jenn Andree ad?na b? posta hesab? ald?k.ondan sonra buraga b?r ma?l att?k ayr?nt?lar asag?da
özetle ded?kk? =
burak bey oncel?kle k?ngsdom?n?ona hos geld?n?z..gelmen?z ?c?n sab?rs?zlan?yoruz ama yurtla ?lg?l? b? problem c?kt? yurdumuz gel?ceg?n?z tar?hte tad?latta olucak ama s?z? ayn? haftal?k ucretle park yak?n?nda b?r eve yerlest?rmek zorunday?z..
doswell renthouse s?teler?nden muth?s b?r ev bulduk ( degeri 400.000 dolar =D ) ve fotograflar?n? ve ?nternet s?tes? l?nk?n? b?le koyduk =)
ondan sonra bu arkadas?m?z facebook hastas? oldugundan facebook prof?ller?nden buna ev arkadas? olarak 2 tane frans?z 3 tane ukraynal? 2 tane rus k?z koyduk ama k?zlar? gormen?z laz?m heps? f?st?k g?b?. anlamas?n d?e 2 k?z? hafif çirkin seçt?k ve araya b?r? s?rp b?r? ukraynal? erkek koyduk =))
sonra park?n adres?n? , her hakk? sakl?d?r ibaresine kadar butun ayr?nt?lar?yla ?nan?lmaz resmi bi ingilizceyle süper b? e mail haz?lad?k..
b?z ertes? gun o uyurken okula g?d?p baslad?k beklemeye...4-5 saat sonra geld? ama nas?l mutluanlat?o ?ste olm ev super k?zlara faceden bakt?m muth?sler ne sansl? adam?m 6-7 k?zla ayn? evde kal?cam fln..
o gun olan ?sler?n? s?rf k?zlar? faceden bulab?lmek ?c?n ?ptal ed?p 5 saat boyunca onlar? ?ncelem?shang? k?z? ayarlayab?leceg?n? ve elemanlarla baglar?na kadar hersey? hesaplam?s
butun gun b?zle dalga gect? ama aksam s?ra b?zdeyd?...
aksam buna ayn? ema?l adres?nden 1 n?san sakas? ak?ll? ol sekl?nde mesaj att?k ama o ma?l? nas?l b?r beklent?yle act?g?n? ve ozell?kle o yuzunun sekl?n? gormek herseye deyd??????![]()
b?ras bozuldu ama b?z?de tebr?k ett? gercekten cok organ?zeyd?...tesekkurler NECRo tskrler TW![]()
kill them all-spartacus
Çok sa?lam olmu?. Keyifle okudum. Arkada??n surat?n? görmek isterdim![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
i?te ertes? gun haz?rlad?k dogru zmanda yapt?k yaw oray? ozell?kle yazd?mda yanl?s olmus gal?ba..
bu okudu 1 n?san sakas? d?e ma?l? sora gozler? kuculttu ve b?da okudu ..
sonra b?za bakt? ve s?z?n .............. ?eklinde özlü bi kufur sallad? ama ... ded?g?m g?b? tebr?k ett? yan? bana gelse bende yerd?m o sakay?![]()
kill them all-spartacus
bundan iki y?l önceydi 1 nisandan bir gün önce bir liste haz?rlad?m ozaman haz?rl?k s?n?f? okuyordum neyse listede bir isveçli k?z bir de italyan erkek ad? vard? i?te dedim böyle böyle bu ö?renciler de?i?im program? çerçevesinde s?n?f?m?za geleceklerdir yar?n saat 13:30 da okulun kap?s?ndan kar??lanmalar? tüm ö?rencilere rica olunur diye. Haz?rl?k s?n?f? oldu?undan iki tane hoca vard? gittim hocalara da dedim böyle böyle hocam ?aka yapacam sizede sorarlarsa evet ö?renci gelecek diyin dedim o gün herkes ç?kt?ktan sonra ast?m haz?rlad???m ka??d? da s?n?f?n panosuna ertesi gün geldim okula k?zlar bir kö?ede gelecek italyan ö?renciyi erkeklerde bir kö?ede gelecek k?z ö?renciyi konu?uyorlarneyse i?te ö?le aras? oldu s?nf?n bir ço?u giri?in oraya gitti ben onlardan önce d??ar? ç?km??t?m uzaktan izliyorum bakt?m bunlar kalabal?kla?t? kap?dan içeriye girdim 1 nisaaaaaaaaaaaaaaaan dedim bir kaç saniye sessizlikten sonras?n? siz tahmin edin art?k
![]()
@marty
asl?nda tan?mad?klar? bi cocuk getirip buyrun bu italyan falan deseydin..
O da tabi italyanca ya benzer bi?eyler sallasayd?..
daha büyük bi organizasyon olurmu?![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks