alışveriş merkazlerinin bolca olmasına gerçekten çok sevindim hiç aklımızda yoktu texas hatta orada iş bulununca moralim bile bozulmuştu, sonra iş yerinin ii olduğunu sadece 2 ve üstü gelenleri kabul eden bi yer olduğunu öğrenince fikrimiz değişti.. pek hoşuma gitmemesinin nedenide yerinin doğu yakasına uzak olmasıydı. geçen sene biz new jerseyden çok memnun kaldık sea ısle şehrindeydik ve atlantic city, new york city baya yakındı gezebilmiştik..bu sene farklı bi yer farklı bi iş mantığıyla hareket ettik bakalım işallah texas tanda memnun kalırız gerçi gidene kadar cnm çıkıcak ama :S tam 4 uçak değiştiricem. ist-paris , paris-ny, ny- washinghton dc, dc- texas(austin) işimiz geç belli oldu doğal olarakta biletlerimiz son dakka alındı. ben 10 unda gidiyorum kuzenim 28 inde gelicek. hangi şehrinde olucağımızda şuan belli değil austinde managerle görüştükten sonra ihtiyaca göre yerleştirilcekmişiz. sıcaklık konusuna gelince anladığım kadarıyla okyanus kenarında olamıycaz buda serinliyemiycez anlamına geliyo, nefret ederim çok sıcaktan. bu durum baya cnmı sıkıyo.. alışılıyo demişsin işallah ööledir