ekobiletten arama yaparken detayli arama yapin ve yolcular kismindaki yetiskini 0 ogrenciyi 1 isaretleyin mutlaka....
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
o verdikleri sure gecerli degil bunu soyleyim bu fiyattan 1 hafta sonraya kadar max tutuyorlar.. seni zaten yarin arar solerler bunu![]()
i?in tek kötü yan? biletlerde iade ve de?i?imin olmamas?, ama her?eyiniz kesinse gerçekten güzel bir fiyat!
biletlerde iade ve degisim var .. yeto aldi siteden bu acentadan thy biletini ilk degisim ucretsiz iade ise 70 euro cezali demisti bana...
ya sen aramadin mi ?? acentayi yarin mutlaka ara bi konus ...
Arkada?lar ben ald?m Trek'den sa?olsun Özgür arkada??m?z?n yard?m?yla ve THY biletinde bir kere ücretsiz de?i?im ve 75 euro kesinti ile de biletin iadesi mevcut.
Daha önce Ay?n 21'inde de bilet ay?rtm??t?m onun için 29 u demi?ti son bilet alma tarihi. O yüzden bugün acentaya gittim rezervasyonu tekrar uzatmak için ama özel indirimli ve son bilet oldu?u için rezervasyonu uzatmad? THY.
Fakat bu bilette 30 nisan diye gözüküyor "last ticketing date" k?sm?nda. Gerçi i?ler nas?l yürüyor çok fazla bilgim yok ama tekrar trekturizm'e sorar?m yar?n.
wise diyosa dogrudur kendisi muhtemelen trek turizmle bugun gorustu![]()
ya arkada?lar ben ?imdi trekle görü?tüm, orda iade yok yaz?yosa kesinlikle iadesi yoktur diyo, siz var dediniz, nas?l oluo kafam kar??t?
ar?ca bileti rezerve etmeye kalkt???mda da almaya kalkt???mda da seçti?iniz uçu? segmenti rezerve edilemez falan filan bi?i diyo
anlad?m, benim bilette iade ve de?i?im olmuyormu? aktarma oldu?u için
o aktarmadan deildir gittigin havayollarindan biri ya da ikisinin de kurallari boledir..
i?te burdan chicagoya thy, ordan american airlines la clevelanda, eleman aktarma oldu?u için iade ve de?i?im yok dedi,
olabilir o da ama bana garip geldi sanirim american airlines in iadesi olmayabilir bu ucusda o iade edilemezse bilet iade edilemez parca parca iade olmaz cunku..
söyledi?in gibi olabilir evet, benim bilgim yok zaten sadece aktar?yorum:=)
Bence senin yapman gereken ba??ms?z al biletleri, aktarmay? kendin almak olcak. THY New York biletini ald?ktan sonra 102 dolara jetblue dan aktarmas?z orlando bileti ald?m,sadece gidi?. Dönü? kafama göre art?k nerden geçersem New York'a![]()
Evet abd içi biletleri ba??ms?z olarak almakta ço?u zaman fayda var.. Ama ara?t?rmak laz?m tabiiki de![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks