sponsorun konaklama ayarladığına hiç şahit olmadım.. sanmıormda.. şirketini gördüm o şirket virginia beach te sözü geçen bi şirket değil konaklama ayarlaması zordur.. tek bi şirketin sözü geçer vb de.. bazı şirketlerinde tanıdıkları vardır 1 tane ona yıkarlar işleri.. öğrenciler gelio yardımcı ol.. ama hangibirine yardımcı olcaksın demi.. yanlıs anlama hiçbifirmayla bağlantım yok.. şöyle yardımcı olmaya calısayım ozaman.. 21. caddede del-mar isimli hostel var.. 3kişi 80 dolar wermiştik gecelik.. biraz pahalı duruo ama gayet uygundu.. çunku ilk geceydi.. 19. caddede pradise vardır genelde watcı öğrenciler kaldı gecen sene.. 100 dolardı sanırım yada ona yakın.. haftalık tabi.. haa bide en son care 21. caddede baska bi otel daha var quality inn.. burasıda haftalık adambası 100-125 arası değişiyordu.. bunun tek kötü yanı 100 dolar depozito veriyosun fakat bakma depozito dendiğine geri alamıyorsun yani no refund =)) gideceğin tarih cok önemli mayıs sonu haziran bası falansa ew ayarlarsın bulursun illaki ruslarla falan kalırsın yada turklerle.. zaten 1 haftada herseyi öğrenirsin.. ama cok geç gidersen temmuza doğru dediğim otellerde bile yer bulamayabilrsn.. gecen sene temmuza doğru konaklama sıkıntısı cekenler olmustu.. umarım bişey atlamamısımdır.. vb ye genelde sovyet ülkeleri ve türkiye akın ettiğinden konaklama sıkıntısı olabilio ama gidiş tarihine göre değişir dediğim gibi..

o nedenle henüz gitmeden bir grup olmak orada çözüm üretmeyi sağlayacaktır. daha sonra illa ki evde tutulur, motelde de kalınır vs...
Alıntı
Bookmarks