Arkadaşlar eleştiri ve önerilerinizi okudum. Teşekkür ederim.
Burada bir kaç noktaya değinmekte fayda var. Turkishwat'ı kesinlikle mezun yada donanımhaber gibi geniş içeriğe sahip forumlarla kıyaslamayınız. Bizim forumumuz %90 Work and Travel üzerine kurulmuş bir forum ve biliyorsunuz Work and Travel bir süreç programı. Yani wise'ın verdiği örneğin burada bir geçerliliği olduğunu sanmıyorum.. Bir örnekle konuyu pekiştirmek gerekirse, bir bilgisayar programı yüklemek istiyorum ve google da arama yapıyorum. Karşıma bir forum sitesi çıkıyor. Aradığımı buluyorum ve işimi hallettikten sonra o foruma uğramıyorum. Çünkü programımı yükleyerek yada sorunumu çözerek maksimum faydayı elde etmiş oluyorum. WAT forumunda ise bunun tam aksi bir durum mevcut. WAT programına katılmak isteyen bir öğrenciyi şirket seçiminden tutun, uçak bileti hatta travel planlarına kadar uzun bir süreç bekliyor. Dolayısı ile öğrenci maksimum faydayı programa katılıp Türkiye'ye döndüğü gün elde etmiş oluyor. Söylendiği gibi büyük bir misafir kitle var bu arkadaşlar zaten forumu takip ediyorlar. Amaç, bu arkadaşlar ile diyalogu geliştirmek ve foruma katkı sağlamalarını sağlamak..Hem onlar kazanacak ( bilgi, arkadaş vs) hem turkishwat...

Bookmarks