Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vize görü?mesinde heyecan yaparsan ne olur :):) tam da böyle olur :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Standart vize görü?mesinde heyecan yaparsan ne olur :):) tam da böyle olur :)

?lginç bi vize görü?mesi oldu ilk deneyimimi gülerek hat?rlycm umar?m okuyanlar? s?kmam biraz ayr?nt?lara inmek istiyorum çünkü en ufak seylere heyecan yapan ben o kadar sakin bi vize sabah? yasamaya baslad?m ki kendimi dahi hayretler içinde b?rakt?m. Taaki zamanlamay? yanl?? yap?p istedgm saatte konsoloslugun önünde olamay???ma kadar. Ordan sonra koptu zaten her?ey kars?mda buldu?um kocaaaaamaaaaan s?ra aslnda bi sonraki randevular? da kapsayan bi s?raym?? haliyle 4 numaral? insan olarak içeri ad?m?m? att?m.

San?r?m burda da öyle okumustum mülakat harici hersey türkçe yap?l?yo gibilernden. Parmak izi için gittgm bayan ingilizce konusmaya baslamaz m? bi de olduca seri bi halde beni de ald? haliyle bi tela?. Sag elini koy dyo solu koyuyorum bast?r diyo çekiyorum yani abart?s?z böyle oldu nerdeyse vücut diliyle gerçekle?ti bu a?ama içimden geçirdgm ?u mülakat? bu yaparsa unut sinem vizeyi. Neyse salonun di?er k?sm?na gecip beklememi söyledi dedi?i gibi yapt?m. Beklerken de dert yand?m ?ans?mdan ötürü cünkü diger görevliler de amerikal?lar oldgu halde türkçe konusmuslar günün ilk ?ansl?s? ben oldum yani. Bu arada mülakat da s?raya göre olmad? ilk olarak cagr?lan 2 numarayd? ard?ndan da ben bu da heyecan?m? katlad????. Kar?mda buldugum bayan oldukca tatl? ?eker gibi bi?eydi cok güleryüzlüydu ne kadar güzel bi gün dimi fln ddi ben de yaa evet dediim

( konusmalar? türkce yaz?cam cünkü gercekten alg? seviyemin 0 a indigi dakikalard? bu daha kolay?ma gelecek) nereye gidecegimi sordu lake george ddm oo newyork cok güzeldir lake george dedi. Peki nerde oldgnu biliyomusun new york un dedi??? Cooooooook güzel soru dedim içimden bana sorulacak en son soruydu. Forumdan konustugum bi arkada? okursa anl?ycakt?r kendini aram?zda gecen bi konusmada yanl?s hat?rlam?yosam dili geli?trmem için do?u k?s?mlara gtmenin daha yararl? olablcgni söylemi?ti sanki iki yön varm?? gibi bn de new yorkun bat?da bi yerlerde olabilcgni düsündüm kendimden utan?yorum ve bat?da dedim kad?n sen emin misin new yorkun nerde oldgnu bildgneeee dye gülümseyerek yogun bi tepki verdi Önümüzdeki cama çizmeye baslad?m bak?n smdi bu harita kad?n bekle dedi kag?t kalemi ald? bi harita çizdi göster bakalm smd dedi kag?d? cama dayad?. ??aret ettm bu kez doguyu gösterdm ve dogru yerini ögrendm ard?ndan kuzeydeymi? ne i? yapacagm? fln sordu nerede cal?sacag?m? okulumu bölümümü sordu transkriptine bakal?m dedi act? notlar?n coook iyi dedi snra yan tarafta bi?eyler bakt? tekrardan notlar?n gercekten cok iyi dedi zaten en mutlu oldgm anlardan biriydi bu arada da iki kelimeyi zar zor bi araya getireblmenin ac?klamas?n? yaparak coook heyecanl? oldgmu söledim kad?n da sakin ol anl?yorum ben seni neden tela? yap?yosun gibilerndn beni rahatlatmaya cal?st? o ara arkada dnleyenler de ayn? sekilde sakin olsanaaaa sen bi diye bana yard?mc? olamkla mesgulduler arkam? dönüp onlar? da susturdum( dipnot hiçbirini tan?m?yorum ) snra babam?n ne i? yaptgn? sordu ben onu bile anlamakta zorland?m sesi cok k?s?kt? hep kendime suc bulmayay?m hadi.

sonra insan kacakç?l?g?yla ilgili kitapc?g? göstererek okuyup okumad?g?m? sordu ve verdigi beyaz kag?tla ups ye gtmemi istedi hemen ald?lar elmden kag?d?m? ordan biri %90 ald?n vizeyi hadi hay?rl? olsn ddi bn tabi elime gecmeden sevnmycm ddm hep kendi kendime saat 5 gibi telefonuma msj geldi özetle pasaportunuz yoldad?r yar?n elinize ulasacakt?r diyen bu iki ?eklde yorumlanabilir ya bo? pasaportu cabucak ellernden c?kard?lar bana yolluyolar yada vizem bas?ld?… merakl? bekleyi? baslad? bu sabah tam arkdslar?ma anlatt?m burda oldgu gibi görü?meyi sonucu bekliyorum dedim ve o ara telefon çald? vizeyi ald?g?m haberini ald?m

Özetle ?ans faktörü bence cok önemli bana hep ?u söylendi net konus s?kma kars?ndakini uzun cvplara gerek yok falan filan ama gayet ugrast? bnmle bayan ve vizeyi almasam bile bu bayan?n pozitif tavr? yüzündn ona k?zam?ycktm cnkü gercekten basar?s?z bi mülakatt? bnm gözümde ve eminim genele yayarsak da öleydi muhtemelen notlara bakarak o da heyecan?ma verdi saolsun yani art?k bende resmen Amerika yolcusuyum yar?n biletimi al?yorum 16 haziran da gidiyorum bu arada dün gercekten günün ?ansl?s?ym???m

Acemi Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

?ans?n varm??..Hay?rl? olsun vizen..Ben de en önde oturdum konu?ulanlar? dinlemi?tim en az?ndan 30 ki?iyi dinlemi?imdir..Hiç birine okudu?u bölümüyle ilgili soru sormad?lar..Bi tek bana sormu?tu kad?n hiç beklemiyodum..?a??r?p kalm??t?m..Neyse ki ald?m vizeyi bende 8 Haziranda yolcuyum k?smetse..Tekrardan hay?rl? olsun..

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

ben de dinlemeyi cok istemi?tim ama dinlenen oldum belki de iyi oldu bilemiyorm iyi sonuca bakmak laz?m seninki de hay?rl? olsun

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Hayirli olsun
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Ya ke?ke bana da bi?iler çizdirseler.. Neler çizerim neler hay?rl? olsun . Lake george ta görü?mek dile?iyle..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya ne kotu yazim sekli ya.. okunmasi zor oluyor karisik oluyor bole... konusmalar daha soru cevap sekliyle yazilsa daha iyi olur sinemis hanim bi de taa ny lake george a gidiosun nerde olduguna bakmadin mi ??

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Fiorex foruma ilk girdgmde beni terslemi?tn onu unutmuyorum acemi halimle ?irket isimlerini kullan?p bi soru sormustum ?irket de buldum i?imi de buras?n?n faydas?n? da cok gördüm smdi ayn? yere gidiyomusuz bi de inan masum bi watc? olduguma art?k tesekürler arkadaslar herkesin diledigince olur in?allah herkese bnm gibi bol ?anslar

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı snms Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiorex foruma ilk girdgmde beni terslemi?tn onu unutmuyorum acemi halimle ?irket isimlerini kullan?p bi soru sormustum ?irket de buldum i?imi de buras?n?n faydas?n? da cok gördüm smdi ayn? yere gidiyomusuz bi de inan masum bi watc? olduguma art?k tesekürler arkadaslar herkesin diledigince olur in?allah herkese bnm gibi bol ?anslar
    Benim kötü bir niyetim yok. Sadece simsarlara önlem al?yoruz Üstüne al?nma sak?n..Ne diye tersledim seni ama merak ettim ?imdi Lake george ile ilgili e?siz bilgiler var zaten. Bir t?k ötende.. Tekrar hay?rl? olsun

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

ayr?nt?s?yla okuyunca daha heyecanl? oldu bu Sinem tekrar hay?rl? olsun

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

özgüüüüüüür bana sata?maaa bu kadar beceriyoruum
    fiorex aynen ?öyle oldu seninki

Merhaba,

Forumumuzun dan??manl?k ?irketleri ile ilgili bir bölümü ve orada bulunan onlarca ba?l?k var. Forumda ?irketler ile ilgili tart??malar? yay?nlam?yoruz. Lütfen Dan??manl?k ?irketleri alan?n? kullan?n?z. ?lk mesajdan ?irket sorusu soranlara da her zaman önyarg?l? yakla?m???md?r bilginize..

bar?? bi de yasa o heyecan? da göreyim seni :P cok saol tekrardan

bu arada al?nt? yapam?yorum

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

?üphelenmi?im demekki.. Denetim mekanizmas? bu i?te..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

sinemis hanim hayirli olsun der tekrardan nickimin tamaminin kullanilmasini talep ediyorum tesekkurler.. eglenceli yazlar...

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

tmm ozgursum hadi onu da xxx diye yaz?n tesekkürler

Üstad
    Tecrübe Puanı
    19

Ortalamadan dolay? kurtarm??s?n , hay?rl? olsun
    Ayr?ca ne kadar kötü bir yaz?m ?eklidir bu

Efsane Watç? cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortalamadan dolay? kurtarm??s?n , hay?rl? olsun
    Ayr?ca ne kadar kötü bir yaz?m ?eklidir bu
    ?öyle diyim aradaki bo?luklar? ayarl?yarak resim c?kart?l?r

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Efsane Watç? cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

az kald? az 10 gün sonra ben de konsolosluktay?m ))

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

yaz?m düzeltilmii? smdi anlas?ld?

Profesyonel Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

hay?rl? olsun v?zen s?nem in? ?y? b?r tat?l geç?rrs?n.ya ?nsan v?zey? al?nca hiç korkulacak b?r?ey olmad?g?n? anl?yo gerçekten

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

korkulacak bi?ey tabiki yok sonucta can?n? c?karm?yolar heyecan da yersiz ama insan engel olam?yo i?te tesekkür ederim sana da

Profesyonel Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

evet ald?ktan once böyle soyluyoruz ama almadan once yasad?g?m?z stres?n b? ad? yok gal?baama bence bunu ya?amakta guzel

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

hmm bu konuda emin deilim bnm kadar abartmad?kca olabilir

Profesyonel Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

bencede sen?nk? b?raz abart? olmus g?b?ama mutlu b?tmes?ne sev?nd?m tab?

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

ben de

Profesyonel Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

s?ra biletini almada gal?baben?mde s?md? o dert ba?lad?

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

dün ay?rtt?k bileti yar?n al?yorum onu da sadece beklemek kalcak yani sende bi an evvel halledersin in?

Profesyonel Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

bende pzrtes? halled?yorum ?ns

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

work and travel program? : $3.500.00
    istanbul-new york : $850.00
    j-1 vizesi almak : paha biçilemez

hay?rl? olsun güzel bi yaz geçirirsin umar?m..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)