arkada?lar vize görü?meme girdim ve geldim

ingilizceme güvenmeme ra?men çok t?rst?m hatta bi numara kala yapt?m heycan? anlatamam ama gayet ba?ar?l? geçti

parmak izi ve evrak tesliminden sonra yakla??k 50 ki?ilik s?ra vard? ve sadece 3 bankoda görü?me yap?l?yodu ?u devaml? bahsedilen me?hur zennci ve asyal? han?mlar yoktu

2 bankoda bayan ortalarndaki bankoda ise erkek görevli vard? bayanlar gayet güler yüzlü s?cak kanl? görünüyolard? erkek olan ise herkesi ortalama 10 dk tutuyodu ve telafuzu anla??lm?yodu ve korktu?um oldu erkek görevli ye denk geldim fakat hiç korktu?um gibi olmad? hatda hi sir die giri? yapmay? planl?yodum we sa?olsun adamda ayn? anda hi sir dedi ve görü?me ne?eli ba?lad? beklenmedik hiç bir soru sormad? son s?n?f olmama ra?men s?k??t?rmad?

okulumu
bölümümü
kaç?nc? s?n?f old?umu
nereye hangi i? için gidece?imi ve neden bukadar çok almanyaya gitti?imi sordu
ds ve sevisinle birlikte pasaportunu yolla ve have a nice summer dedi yollad?

gerçekten tecrübeli wat ç?lar hakl? relax olun ve heycan yapmay?n istersenz kelimelern arasnda 1 er saniye bekleyerek kon?un inan?n size yard?mc? oluyolar gerçekten ing niz kendinizi idare ve ifade edebilmeye yetiyomu bunu test ediyolar bunun d???nda ortalama yerlerde de?ilse gayet olumlu davran?yolar

vizemi pasaportumda görmeden %100 rahatlayam?ycak olsamda geçip gitmesnn rahatl???ylaaaaaaaaaa hepinize iyi ?anslar