heyecan yapma git oraya iki soru cevapla al vizeyi ve sonra ver elini amerika![]()
aynen zenci in? öle olucak
sadece not ortalamas? ne harikalar yaratabiliyo kendine güven önce in?allah al?rs?n vizeni![]()
istanbul benimbnm bayana gelmeni dilerim
referans göstersen bana art?k bi zarar? olmaz o yüzden özgürsün i?ine yar?ycksa tepe tepe kullan
![]()
ingilizcem pek iyi de?ilmi? demekki birazda olsun ingilizcen var nas?ls?n derse iyiym demeyi biliyosan gerisinide halledersn di?er sayd??n maddeler sorun de?il puan?nda yüksek eee vize almanda çok yüksekhadi saan kolay gelsn bol ?ans çünkü ordayken ingilizce bilsende ?ansa ihtiyac?n oluyo
![]()
Vize görü?mesinde sergileyece?in 2dk l?k kendine güven seni vizeye götürecektir.
Ortama sayesinde y?rtma ihtimalin çok yüksek![]()
i?ini görsün de övgüye gerek yokbol ?ans
![]()
takma kafan? bende ?ans?zmdr ?uana kadar ne istediysem hep çabalad?mda yapt?m ama orda ?ansl? oluyosn ya bana pasaportum geldi?inde vizem bas?lmam??tr dedm açmadan att?m po?eti uyumaya devam ettm 2 saat sonra açt?m vizem bas?lm??![]()
kesin bu forumda eline içinde pasaportu olan paket geld?inde açmadan uyumaya devam edip 2 saat sonra açan kesin benmdr![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
harbi ya o bile aldiysa ben niye alamadim kardesim gecen sene![]()
![]()
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
evt dönü?üm muhte?em oldu. arkada?lar vizeyi ald?m pasaportum da geldi. gerçektende sand???m kadar zor de?ilmi? görü?mede 1 nolu veznedeki bayanla konu?tum. dünyan?n evrak?n? toplay?p gittim oraya ama hiçbirine gerek kalmad?. yaln?z ya? olay?na çok tak?ld? sebeplerini sordu o sorulara yan?t vermede güçlük ya?ad?m ama yinede kendimi ifade etmeyi ba?ard?m ve V?ZEM? ALDIMyupiiiiiiiiii
Hay?rl? olsun vizen,
Konsolosluk iyice gev?etti san?r?m bu sene.
Red alan görmedim henüz.
ben?m arkads?mda bugun ald?,not ortalmas? gecme notunun cok alt?nda olmas?na ragmen
i want this job
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks