Türkiyeye dönüp e?yalar?n? eve b?rakt?ktan sonra interrail'e ç?kman![]()
NiC39
aktarmal? bilet al..geziye ba?lamak istedi?in yerden..dönü?te orda iner gezersin...dönerkende trenle falan dönersin...
Esyaya cozum bulursan olur. Gitmeden Schengen vizesi alacaksin. Hollanda konsoloslugundan alirsan ilk Amsterdama gitmek zorundasin daha sonra istedigin ulkeye gecersin. Hangi konsolosluktan vize almissan eger ilk olarak o ulkeye ayak basman lazim yani. Ucak biletinide Ist-ABD, Avrupa-Ist seklinde alirsin.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Yanl?z hat?rlatmakta fayda var , Avrupada Amsterdam ve Paris çok pahal? ?ehirler.
Amerikada travel'?n üstüne avrupadaki travel maddi s?k?nt? yaratabilir![]()
Minareyi calan kilifini ...
O kadar olacak artik @Bellagio.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
her wat'ç?n?n böyle bir fantazsi oluyor ben de dahil; lakin pek de olas? olmuyor![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
NiC39
nas?l hallettin bavul olay?n??
o olay? bende yap?cam istanbul-san diego new york-frankfurt yapcam sora euro trip
abd zaten yorucu gececek bence avrupa olay?n? sonraya b?rak?n yorgunluktan gezd?g?n?z? anlamazs?n?z hem madd? ac?danda buyuk s?k?nt? yarat?r hem kend?n?ze yen? maceralar b?rak?n ?ler?ye donuk heps?n? b?r anda harcamay?nbenceeee....
bu plan su demetir en az arti 1500 dolar masraf bunu karsilayabilen varsa gitsin tabi bi de onca esyayla ....
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
f?rat? bilmem de benm almanyada karde?lerm ya??o zaten frankfurt aktarmal? döncektm e oraya inip aktarma yapmak olmaz ?mdie almanyaya gitmi?kende daha önce 3 kez erteled?m euro trip olayna giri?mezsek olmaz
![]()
NiC39
""Let the game begin""
Avantaj ve dezavantajlar?n? iki k?sma yaz,
bakt?n bir de paran var git o zaman![]()
bende dusunuyodum ama dusundum baya vazgeçtim bence amerikada o kadar gezilecek yer varken euro trip e gerek yok saten avrupa yak?n daha sonrada gidilir kolayca
NiC39
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks