15 Nisanda vize görü?mesine gitcem. ama DS im daha gelmedi. DS siz son giri? 15 nisan deniliyor,do?ru mudur ?
DS olmadan s?k?nt? olur mu sizce ? ortlma = 2.96

15 Nisanda vize görü?mesine gitcem. ama DS im daha gelmedi. DS siz son giri? 15 nisan deniliyor,do?ru mudur ?
DS olmadan s?k?nt? olur mu sizce ? ortlma = 2.96

bu arada ilk mesaj?m? da yazm?? bulunmaktay?m hay?rl? u??urlu olsun.çok uzun süredir takip ediyorum forumu bundan sonra da hep sizlerleyim in?.![]()
Ds siz girmenin bi sıkıntısı olmaz..sadece vizeden sonra pasaportu falan yolla et bekle biraz o sıkıntı olur..
başka özel bi durumun yoksa 2.96 ortalamanla kolayca alırsın vizeni
başarılar dilerim..

hazırlık okudum ingilzcem de iyi çok şÃ¼kür. bugüne bugün 2 kere Erasmus kazandımama bende çok heyecan oluyor onu da bi şekilde yenip vizeyi alcam inş. 15 nisanı sabırsızlıkla bekliyorummm.. cevbn için teşekkür ederm..

insallah alirsin kardes alirsin bizide bilgilendirmeyi unutma

ewt görüşmeye az kaldı yarın sabah ankara yolcusuyum şimdilik heyecan yok. umarım görüşme salonuna girince de heyecan flan olmazumarım olumlu haberlerimi yarın akşama doğru yazarım

hiç korkma kardeşimmmmmmm...bende dün aldım vizeyiiii...kadın türkçe destek bile oldu bana sadece kendinden emin ol yeter...çok bekledim ama görüşme 2 dk bile sürmedi....hiç ama hiç korkma...hiç heyecan yapma......

Vize görüşmen nasıl geçti?

eweet geldim arkada?lar biraz geç kald?m yazmakta idare edinvize görü?mem birac?k olayl? bir ?ekilde geçti. görü?meye 6 arkada? gittik (4 vizeci+2 destekci
) )..neyse s?raya girdik konsolosluk kap?s?nda bekledik can?m?z s?k?ld? bi foto?raf çekilelim dedik ve olaylar ba?lad?.içerden güvenlik geldi foto?raf çeken arkada??m? ve beni içeri ald?.bi kaç uyar? yap?p gönderckler san?yorum ama nerdeee kimliklerimizi ald? fotokopsini çekmek için."ee ne olcak dedim ?" görevliye.."rapor etmemiz gerekiyor biz rapor ediyorz konsolosluk de?erlendiriyor" dedi.tabi ben joseph joseph kalbm at?yor güm güm.neyse hay?r olsun dedik.o s?ra pasaportumu da ald?.?imdi hap? yuttuk dedim ki fotokopi makinesi ar?zaland? neyse bekledik yap?lmas?n? 15 dk kadar ama yap?lamad?.tabi bu s?ra benim içeri girme s?ram geldi de geçiyordu bile içeri girmem gerekti?ini söyleyince emanette duran görevli amca müdür gibi bi adam? ça??rd? ona anlatt?k derdimizi beni gönderdi ama fotograf çeken arkada?? beya tutm?lar fotoyu sildirmi?ler ew adresni flan alm?lar.burda böyle bi sorun ç?kt? ama tüm heyecan?m? orda att?m
iç tarafa evraklar? teslim etmeye geçtim DS im de PLACE yerine ANKARA yazmay? unutm?m içerden kad?n yaz dedi onu anlamad?m sonra 2 kere daha söyledi öyle anlayabildm.bir de kalemim yoktu.onu da kad?n bi sürü laf soktuktan sonra ödünç verdi.buray? da atlatt?k içeri geçtik tabi 4 ki?iyiz hala
parmak izi için numaram yand? çok tatl? bir bayan parmak izlerimi ald? bu i?te bitti.4 arkada? vize görü?mesini beklemeye koyulduk.arkad?lar?m çok heyecanl?yd? sürekli karamsar dü?ünüyorlard? onlar? teselli etmeye çal???rken bir anda benm numaram yand? me?er kar???k yan?yorm? numaralar hiç beklemedi?im bi anda gittim. güleryüzlü bir erkek görevli ile kar?? kar??ya kald?m...
Görevli: merhaba nas?ls?n?
BEN:iyiyim efendim.siz?
Görevli: iyiyim.kocatepe üniversitesinde mi okuyorsun?
BEN: evet.
Görevli: amerikaya nerye gidiyorsun?
BEN: new jersey
Görevli: ne i? yapacaks?n ?
BEN: garson
Görevli: bölümün ne ?
BEN: uluslararas? ticaret ve finansman
Görevli: ekonomi gibi bir ?ey yani.ekonomiyi seviyor msun?
BEN:ewt seviyorm.
Görevli: peki türkiye'nin ticaret hacminin en geni? oldu?u ülke hangisi?
BEN: san?r?m Almanya![]()
Görevli: 2.si ?
BEN: dü?ündm biraz ABD diyiverdm
Görevli: (güldü) peki 13. ?
BEN: (afallad?m ben tabi ) 13. mü? (yüzümde garip bi ifade)
Görevli: LOL.sadece ?aka yap?yorum( tabi bende bi rahatlama söz konusu
)
BEN:te?ekkür ederim ( niye ettiysm)
Görevli: (imzas?n? DS ye att? pasaportu arkaya koydu) sonras? çok h?zl? bir konu?ma ile s?ra numaran? kar??ya ver paran? öde BLA BLA BLA ...." HAVE A GOOD SUMMER !!!"
BEN:çok te?ekkür ederim efendim.iyi günler ( moraller tavan yapt? tabi)
ehh have a good summer dedi?ine göre vizeyi de vermi?tir herhalde ya di mi) UPS den de msj geldi yar?n göndereceklermi? vizemi
)
bu arada di?er 4 arkada??m?n da vize görü?mesi çok olumlu geçti.kasacak s?k?l?cak hiç bir ?ey olmad???n? gördüler.4 ümüz içinde rahat bir görü?meydi.kimsenin de korkmas?na gerek yok arkada?lar ( tabi baz? özel durumu olanlar harç ) ...
Turkishwatta payla??m yapan tüm arkada?lara da te?ekkür ederim sizlerin de büyük katk?s? war vizeyi almamda)
ee hadi hayirlisi
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks