eweet geldim arkadaþlar biraz geç kaldým yazmakta idare edinvize görüþmem biracýk olaylý bir þekilde geçti. görüþmeye 6 arkadaþ gittik (4 vizeci+2 destekci
) )..neyse sýraya girdik konsolosluk kapýsýnda bekledik canýmýz sýkýldý bi fotoðraf çekilelim dedik ve olaylar baþladý.içerden güvenlik geldi fotoðraf çeken arkadaþýmý ve beni içeri aldý.bi kaç uyarý yapýp gönderckler sanýyorum ama nerdeee kimliklerimizi aldý fotokopsini çekmek için."ee ne olcak dedim ?" görevliye.."rapor etmemiz gerekiyor biz rapor ediyorz konsolosluk deðerlendiriyor" dedi.tabi ben joseph joseph kalbm atýyor güm güm.neyse hayýr olsun dedik.o sýra pasaportumu da aldý.þimdi hapý yuttuk dedim ki fotokopi makinesi arýzalandý neyse bekledik yapýlmasýný 15 dk kadar ama yapýlamadý.tabi bu sýra benim içeri girme sýram geldi de geçiyordu bile içeri girmem gerektiðini söyleyince emanette duran görevli amca müdür gibi bi adamý çaðýrdý ona anlattýk derdimizi beni gönderdi ama fotograf çeken arkadaþý beya tutmþlar fotoyu sildirmiþler ew adresni flan almþlar.burda böyle bi sorun çýktý ama tüm heyecanýmý orda attým
iç tarafa evraklarý teslim etmeye geçtim DS im de PLACE yerine ANKARA yazmayý unutmþm içerden kadýn yaz dedi onu anlamadým sonra 2 kere daha söyledi öyle anlayabildm.bir de kalemim yoktu.onu da kadýn bi sürü laf soktuktan sonra ödünç verdi.burayý da atlattýk içeri geçtik tabi 4 kiþiyiz hala
parmak izi için numaram yandý çok tatlý bir bayan parmak izlerimi aldý bu iþte bitti.4 arkadaþ vize görüþmesini beklemeye koyulduk.arkadþlarým çok heyecanlýydý sürekli karamsar düþünüyorlardý onlarý teselli etmeye çalýþýrken bir anda benm numaram yandý meðer karýþýk yanýyormþ numaralar hiç beklemediðim bi anda gittim. güleryüzlü bir erkek görevli ile karþý karþýya kaldým...
Görevli: merhaba nasýlsýn?
BEN:iyiyim efendim.siz?
Görevli: iyiyim.kocatepe üniversitesinde mi okuyorsun?
BEN: evet.
Görevli: amerikaya nerye gidiyorsun?
BEN: new jersey
Görevli: ne iþ yapacaksýn ?
BEN: garson
Görevli: bölümün ne ?
BEN: uluslararasý ticaret ve finansman
Görevli: ekonomi gibi bir þey yani.ekonomiyi seviyor msun?
BEN:ewt seviyorm.
Görevli: peki türkiye'nin ticaret hacminin en geniþ olduðu ülke hangisi?
BEN: sanýrým Almanya![]()
Görevli: 2.si ?
BEN: düþündm biraz ABD diyiverdm
Görevli: (güldü) peki 13. ?
BEN: (afalladým ben tabi ) 13. mü? (yüzümde garip bi ifade)
Görevli: LOL.sadece þaka yapýyorum( tabi bende bi rahatlama söz konusu
)
BEN:teþekkür ederim ( niye ettiysm)
Görevli: (imzasýný DS ye attý pasaportu arkaya koydu) sonrasý çok hýzlý bir konuþma ile sýra numaraný karþýya ver paraný öde BLA BLA BLA ...." HAVE A GOOD SUMMER !!!"
BEN:çok teþekkür ederim efendim.iyi günler ( moraller tavan yaptý tabi)
ehh have a good summer dediðine göre vizeyi de vermiþtir herhalde ya di mi) UPS den de msj geldi yarýn göndereceklermiþ vizemi
)
bu arada diðer 4 arkadaþýmýn da vize görüþmesi çok olumlu geçti.kasacak sýkýlýcak hiç bir þey olmadýðýný gördüler.4 ümüz içinde rahat bir görüþmeydi.kimsenin de korkmasýna gerek yok arkadaþlar ( tabi bazý özel durumu olanlar harç ) ...
Turkishwatta paylaþým yapan tüm arkadaþlara da teþekkür ederim sizlerin de büyük katkýsý war vizeyi almamda)

vize görüþmem biracýk olaylý bir þekilde geçti. görüþmeye 6 arkadaþ gittik (4 vizeci+2 destekci
? (yüzümde garip bi ifade)
( tabi bende bi rahatlama söz konusu
Alýntý
Bookmarks