Evet var. Hatta dün arkada??m?z konu açm??t?. Her sene hat?r? say?l?r say?da ki?i güvenlik soru?turmas?na tak?l?r.. Ortalama 20-25 gün aç?klanma süresidir.. Ancak forumda 2 sene üst üste basvurmas?na ragmen 3.5 ay güvenlik sorusturmas? süren arkadas?m?zda bir emsaldir. Sitemizin arama butonuna "soru?turma" yada "güvenlik soru?turmas?" yada "namecheck" yazarsan ilgili konular listelenir.. Selamlar
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
dua et ayn? isim soyisim birisi abd de vukuat i?lememi? olsun :P![]()
Valla bilmiyorumki baba ma sordum hiç amerikada suç i?leyen varm? bizden diebabam daha amerikay? harita üzerinde gören olmam??d?r dedi biizm aileden
![]()
konuyu watken e pasl?yoruz ve uzakla??yoruz![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
merak etme hocam yaln?z de?ilsin
ben 10 martta girdim ben de hala bekliyorum
bakal?m ak?betimiz nolacak
Güvenlik soru?turmas?na aileden biri suç i?ledi?i için de?ilde (tabi bu sebep de olabilir) senin ad ve soyad?nla ayn? ad soyada sahip birinin Amerika'da suç i?lemesi üzerine tak?l?yorsun. Soru?turmada senin o ki?i olup olmad???na ya da bir alakan olup olmad???na bak?yorlar. S?k rastlanan ad-soyada sahip ki?ilerin ço?u tak?l?r bu soru?turmaya. Umar?m çabuk sonuçlan?r soru?turman.
allah kolaylik versin insallah tez zamanda sonuclarin arastirma
Sa?olun ya ama bu bekleme adam?n can?n? oldukça s?k?yor..Hocam peki 10 marttan beri hiç aramad?n m? yada mail atmad?n m? konsolosluga??
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
kadir senin tipini be?enmedi adamlar alamican olum sen vizeyi![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks