charlie kings dominiona gidiceksin sanıyorsam. Ben bu yaz ordaydım bi sorun varsa sorabilirsin.
charlie kings dominiona gidiceksin sanıyorsam. Ben bu yaz ordaydım bi sorun varsa sorabilirsin.
EVET KİNGS DOMİNİON'A gidicem büyük ihtimal hmshost topiginde de acıklamada bulunmussun tşkler orda bi kac sorum daha oldu onlara da yanıt alabilirsem memnun olrumbi de doswell türkiyeyle kıyaslarsak şirketim tarafından kemer,kaş,alanya tarzı biyer olarak nitelendirildi yani turistik bi yermiş ama sonlara dogru sanırım tenhalasıyormuş?umarım cok vasat bi yer degildir..
doswel mi kemer kaş alanya'ymış beee?buna gulerim işteatan cok destekli atmış.turistik bi bolge falan degildr.sadece virginia-washington dc arasında kalan bir geçiş kasabası olarak degerlendirilebilir.oyle buyuk bir kasaba degil.virginia eyaletinin içindeki kasabaları intenetten araştırırsan doswel bu kasabalar içinde yer almaz bile.o kadar ki kucuk bir yerdir.ayrıca kemer kaş yada alanyaya benzemesi için kıyıya sahili olması gerek malesef o da yok doswell deama şirket bu dediğin benzetmeleri virginia ozellikle de virginia beach için yapmıssa ki bence oyle olmalı o zaman dogru demişler...yani virginia beach kemere alanyaya benzetilebilir ama doswell asla
ama uzulme kings dominion haftalık turlar duzenler.washington gibi yakın yerlere...
foto filan koysaydınız arkadaşlar paylaşsaydınız bizimle
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks