Work and Travel
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia'ya giden varmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

charlie kings dominiona gidiceksin sanıyorsam. Ben bu yaz ordaydım bi sorun varsa sorabilirsin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mj_turk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    charlie kings dominiona gidiceksin sanıyorsam. Ben bu yaz ordaydım bi sorun varsa sorabilirsin.
    EVET KİNGS DOMİNİON'A gidicem büyük ihtimal hmshost topiginde de acıklamada bulunmussun tşkler orda bi kac sorum daha oldu onlara da yanıt alabilirsem memnun olrum bi de doswell türkiyeyle kıyaslarsak şirketim tarafından kemer,kaş,alanya tarzı biyer olarak nitelendirildi yani turistik bi yermiş ama sonlara dogru sanırım tenhalasıyormuş?umarım cok vasat bi yer degildir..

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı charlie_ksk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EVET KİNGS DOMİNİON'A gidicem büyük ihtimal hmshost topiginde de acıklamada bulunmussun tşkler orda bi kac sorum daha oldu onlara da yanıt alabilirsem memnun olrum bi de doswell türkiyeyle kıyaslarsak şirketim tarafından kemer,kaş,alanya tarzı biyer olarak nitelendirildi yani turistik bi yermiş ama sonlara dogru sanırım tenhalasıyormuş?umarım cok vasat bi yer degildir..
    bu arada 6000. mesajı yazdın, tebrikler
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

doswel mi kemer kaş alanya'ymış beee?buna gulerim işteatan cok destekli atmış.turistik bi bolge falan degildr.sadece virginia-washington dc arasında kalan bir geçiş kasabası olarak degerlendirilebilir.oyle buyuk bir kasaba degil.virginia eyaletinin içindeki kasabaları intenetten araştırırsan doswel bu kasabalar içinde yer almaz bile.o kadar ki kucuk bir yerdir.ayrıca kemer kaş yada alanyaya benzemesi için kıyıya sahili olması gerek malesef o da yok doswell deama şirket bu dediğin benzetmeleri virginia ozellikle de virginia beach için yapmıssa ki bence oyle olmalı o zaman dogru demişler...yani virginia beach kemere alanyaya benzetilebilir ama doswell aslaama uzulme kings dominion haftalık turlar duzenler.washington gibi yakın yerlere...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı joe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doswel mi kemer kaş alanya'ymış beee?buna gulerim işteatan cok destekli atmış.turistik bi bolge falan degildr.sadece virginia-washington dc arasında kalan bir geçiş kasabası olarak degerlendirilebilir.oyle buyuk bir kasaba degil.virginia eyaletinin içindeki kasabaları intenetten araştırırsan doswel bu kasabalar içinde yer almaz bile.o kadar ki kucuk bir yerdir.ayrıca kemer kaş yada alanyaya benzemesi için kıyıya sahili olması gerek malesef o da yok doswell deama şirket bu dediğin benzetmeleri virginia ozellikle de virginia beach için yapmıssa ki bence oyle olmalı o zaman dogru demişler...yani virginia beach kemere alanyaya benzetilebilir ama doswell aslaama uzulme kings dominion haftalık turlar duzenler.washington gibi yakın yerlere...
    evet bende googleearth'den arastırınca az cok tahmin ettim,ztn dediin gibi deniz yok bi kere..şirketlerin uydurmaları işte virginia beach'i kasdetse anlarım..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

evet bende googleearth'den arastırınca az cok tahmin ettim,ztn dediin gibi deniz yok bi kere..şirketlerin uydurmaları işte virginia beach'i kasdetse anlarım..
    charlie_ksk virginia'a 2 tane ksk'li fazla gelmez mi? kaldırabilecek mi virginia bizi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ksk_caner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    charlie_ksk virginia'a 2 tane ksk'li fazla gelmez mi? kaldırabilecek mi virginia bizi
    gelmez kardeş daha ii olur hatta sn nereye gidiyosun tam olarak?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

foto filan koysaydınız arkadaşlar paylaşsaydınız bizimle

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart bende geliyom :/

Alıntı mj_turk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    falakat tam karar veremedim cunku orda ne ısler yapılıyo hangısı ıyı daha bulamadım ıste daha bugun uye oldum buraya. yararlı olacagını dusunuyorum. orda fotografcılık varmı bilgin warmı? deneyim gerekiyomu?
    senın tavsiyen nedir?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks