2 Arkada? sabah 7.30daki görü?meye Sar?yerden ?stinyeye 20dkda taksiyle geldik. ?irket temsilcisi birimizin ds2019unu trafikten dolay? konsoloslu?a yeti?tiremeyince sinir stresle dald?k görü?meye.. Amerikal?lar?n hafiften sinir bozucu sabah enerjilerinden bolca nasiplenmi? bir orta ya?l? dünya tatl?s? kad?nla bir yandan parmak izi verirken di?er yandan sabah sohbeti ve espirilerle heyecan?m gitti ve s?ram? beklemeye koyulduk.
benim görü?mem reklamda gencim, güzelim, havam var benim! diyen çocu?a benzer tavr?nda bir bayanlayd?. Günayd?n! laf?m? bile kar??l?ks?z b?rakarak mevzuya dald?. klasik okul, bölüm, s?n?f, ortalama sorular?ndan sonra bilgilerimden ona ilginç gelmi? olacak ki diyarbak?rda do?u?umla, liseyi a?r?da okuyu?uma takt? uzatt? da uzatt?. babam?n subay oldu?undan böylece çok fazla yer gezdi?imizden bahsedince biraz yumu?ay?p devam etti.. nereye gideceksin? i?in ne? ne kadar kazanacaks?n? sorular?na cevab?m?n ard?ndan ye?il ka??tla olay? tamamlad?. tam giderken bi an bo? bulunup elimde son kalan pozitif enerjiyle gülerek biletimi alay?m m? diye sordum. I Dont Know! diye ba??r?p prosedürü anlatt? ?ok bi ?ekilde izleyip tmm deyip ka??d? de?i?tirmeden hemen ayr?ld?m..
Di?er arkada??ma babacan bi adam denk geldi. Zaten sen istemesende ben vizeyi vericem modundaym??. Benim sorular?m gibi klasik sorular?n ard?ndan bro?ürü okudun mu diye sorunca okumad?m o ne ki diye sormu?.. Türkçe ayn? soruyu bir daha sorunca, arkada? demek ki bu önemli bi?iy deyip aa evet okudum! diyince hemen ups'e yönlendirmi?..
Konsolosluktan ayr?ld?ktan sonra durakta beklerken dibimizde kaza olmas?, bugün yolunda gitmeyenin ne oldu?u konusunda dü?ünmeye koyulmam?za sebep olmu?tur..

Alıntı

Bookmarks