Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: öðrenci pasaport uzatýmý için harç?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart öðrenci pasaport uzatýmý için harç?

arkadaþlar pasaportumu uzatmayý düþünüyorumda tam olarak ne kadar para vermem gerekicek. ayrýca okuldan ne gibi ve okulun hangi biriminden bir kaðýt alýrsam pasaporta ödeyeceðim paradan kurtulurum

Þirket: Network Akademi
    Pozisyon: Danýþman

Tecrübe Puaný
    19

Merhabalar Micro,

okuldan gerekli belgeyi alabilirsen harçsýz uzatabiliyorsun öðrenci pasaportunu. gerekli belgeler:

1. senin universiteye yazacaðýn dilekçe
    2. wat danýþmanýnýn senin programa katýlacaðýna ve pasaportunu uzatman gerektiðine dair universiteye yazacaðý dilekçe
    3. Miili eðitim bakanlýðý yuksek öðretim genel mudurluðunden valiliklere gönderilmiþ olan konu ile ilgili genelge
    4. Milli eðitim bakanlýðý yuksek öðretim genel mudurluðunden universite rektorluklerine gonderilmiþ olan konu ile ilgili genelge (3 ve 4. maddede bahsi gecen genelge ornekleri okulunda mevcuttur ancak sen yine de danýþmanýndan kopyalarýný isteyip baþvuruna ekle)

Okul gerekli belgeyi sana verdiðinde, 3 adet vesikalýk fotoðraf, nufus cuzdanýnýn aslý ve fotokopisi ve öðrenci belgeni de alarak baðlý bulunduðun eminiyet mudurluðunden pasaportunu uzatabilirsin.

Tecrübe Puaný
    19

bu arada, bazý universitelerde konu ile ogrenci iþleri ilgilenirken bazýlarýnda ise dekanlýklar ilgileniyor. universitende bu iþi hangisinin yuruttuðunu bulman lazým.kolay gelsin!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý borders Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhabalar Micro,

okuldan gerekli belgeyi alabilirsen harçsýz uzatabiliyorsun öðrenci pasaportunu. gerekli belgeler:

1. senin universiteye yazacaðýn dilekçe
    2. wat danýþmanýnýn senin programa katýlacaðýna ve pasaportunu uzatman gerektiðine dair universiteye yazacaðý dilekçe
    3. Miili eðitim bakanlýðý yuksek öðretim genel mudurluðunden valiliklere gönderilmiþ olan konu ile ilgili genelge
    4. Milli eðitim bakanlýðý yuksek öðretim genel mudurluðunden universite rektorluklerine gonderilmiþ olan konu ile ilgili genelge (3 ve 4. maddede bahsi gecen genelge ornekleri okulunda mevcuttur ancak sen yine de danýþmanýndan kopyalarýný isteyip baþvuruna ekle)

Okul gerekli belgeyi sana verdiðinde, 3 adet vesikalýk fotoðraf, nufus cuzdanýnýn aslý ve fotokopisi ve öðrenci belgeni de alarak baðlý bulunduðun eminiyet mudurluðunden pasaportunu uzatabilirsin.

ilk sene giderken verdim bu lanet olasý parayý ama bu sene vermek istemiyorum bu arada amerikaya vize baþvuru ücretide 131 dolar olmuþ..isteðim þu bu genelgeyi ben aradým ama bulamadým varsa birisi buraya koyabilir mi?

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

uzatýrken para vermiyorsun ben geçe haftalarda uzattým rektürlükten aldýðým yazý ile

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Google aratýn rapisharede var.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

pasaport suresi dolmadan uzatýlabiliomu?

Tecrübe Puaný
    19

Ben süresi bitmeden 2 kez uzatmýþtým.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

tamam tesekkur ederim

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Arkadaþlar ben pasaporta 18 kasým 2008 de baþvurdum 18 kasým 2009 da süresi doluyor. H2B vizesi ile gideceðim için 1 yýl geçerli pasaport isteme ihtimalleri nedir? Ýsterlerse de süresi dolmadan yine harçsýz olarak uzatabilirmiyim??

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks