hay?rl? olsun dar?s? ba??ma.
te?ekkürlerumar?m benimki kadar rahat geçer
Hay?rl? olsun karde?im. dar?s? ba??ma. çocuk sevindirecem ?u vizeyi bi alay?m.
Sa?ol dostum. Korkulacak hiç bi?ey yok bildi?in muhabbet ettik orda![]()
asdasd kime anlat?yoruz desene.
hadi bakal?m hay?rl? olsun diyelim...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
hay?rl? olsun arkda??m ?y? tat?ler![]()
Ti?ört nas?ld?onu merak ettim en çok
forumda dolan?yordum senin yaz?n? okudum.ayn? yerdeydik bugun resimdende benzettim six flags diyince ç?kartt?m. 3 nolu gisedeki adama gittim bende senin gibi.senin konu?man? dinledim hemen hemen.bende çok rahat ald?m vizeyi.endi?elenmeyin arkada?lar.2 numarali gi?edeki kad?n biraz s?k?nt? yap?yor gibiydi.çok az ki?iyle görü?tü çünkü çok uzun süre tutuyordu milleti bide mikrofonu bozuk oldu?undan herkes ?ikayetçiydi sesinin az gelmesinden.herneyse gidenlere söyleyebilce?im rahat olun.sorduklar? sorular belli ba?l? sorular.ingilizcesine güvenmeyenler gitmeden bi bak?versin kal?p sorulara.herkese bol ?ans.
redfox süpersin beni yaln?z b?rakmad?n :P tebrikleeer![]()
vay bee ben dedim kesin vard?r burda TW'den birileri diye arkada?a. Hay?rl? olsun vizen
b?rakmam tabisnms Nickli Üyeden Alıntı
bulmu?um yol arkada?? b?rak?r m?y?m hiçç
Pislick T-Shirtlerindne üzerinde a?z? maskeli gangsta biri var. Gangsta newspaper yaz?yoeuromad Nickli Üyeden Alıntı
Sitesine girdim ama aç?lm?yor resim koyamad?m.
Konu RedFox tarafından (13-04-2010 Saat 01:13 AM ) değiştirilmiştir.
hay?rl? olsun bar?? sende atlatt?n sonunda![]()
benimde vize görü?mem var.bu ilk olacak in?allah geçerim.vize görü?mesinde sakala b?y??a o kadar tak?yorlar m? onu merak ediyorum...tamam illaki düzgün giyinip kar??lar?na ç?kmak gerek ama s?rf ?irin göünmek içinde ustra t?ra?? olmak istemiyorum...keçi sakal felan olur mu ?![]()
hiç sorun yapm?yorlar merak etme.
hay?rsadece transkripti açt? ve bakt? bukadar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks