Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
comunity collegelarin dil kursu oldugunu sana kim soylediki.onlar normal universite egitimi veriyorlar.yani ascilik bolumu, yonetim,ekonomi vs. senin normal collegelara gitmen lazim yada adinda universite ismi gecen okullara veya direk dil kursu cagirilan okullara.
Hocam Seattle Central Community College Dil Okulu, MCI Türkiye - Yurtdışı Eğitim ve Kariyer burada Seattle Central Community College dil okulundan bahsediliyor ve forumlarda birçok yerde dil eğitimi veriliyormuş.Evet normal yüksekokul eğitiminin yanısıra dil eğitimide veriyormuş birçoğu.Knoxville şehrinde olan dil kurslarını nereden bulabilirim peki arama motorlarında pek sonuca ulaşamadım da:s
The University of Tennessee - Knoxville The University of Tennessee de istediğim yaz kurslarını bulabilirmiyim?

Alıntı marty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım ben geçen sene knoxville deydim esasta master düşünürsem oralarda bende dil okulu aramıştım bir ara ama genelde kilisenin kursları falan çıktı. Fakat kesin vardır bu sene bir daha aynı yere gidecem bir aksilik olmassa araştırmayı düşünüyorum.
Marty özel mesaj atamıyorum şu an.Eğer knoxvillie ye gideceksen bu senede tanışalım.Kilise kursları için f1 vizesi vermiyorlarmış okuduğum kadarı ile.İnternetten araştırdım Pellissippi State Community College Pellissippi State Community College ve Tenneessee den başka üniversite CC veya dil okulu-kursu tarzı bir şey.Bildiğiniz yada bulabileceğim yerleri söyleyebilirmisiniz?

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sonucta dil okuluna gdeceksin yani.. ondan dil okulu icin yani f1 vizesine basvurman daha mantikli. ve bir dil okulu bulup onu degistirebilirsin ama f1 vizesi herhangi bir ogrenim programina kaydinin olmasi durumunda gecerli yoksa kacak durumda olursun...6000 dolarlik hesap iyi bence yazin gidilecek dilokulu vizesi icin.
Evet bende aynı kanıdaydım.henüz dil kursuna kayıt olmadan f1 vizesi alamıyorum yani.Vize mülakatında okulumu gidip orada beğenip kaydolacağım şeklinde bir taleple vize alabilirmiyim?

Tüm bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.