öncelikle bu kadar geç yazmam?n sebebi vizelerimden dolay? foruma fazla u?rayamamandand?r..o yüzden kusura bakmay?n diyerek konuya giriim=) vize günü gayet ya?murlu bi havada k?sa bi bekleyi?ten sonra güvenlikten içeri girdik...ama salona girene kadar epey bi bekledik...orda zaten so?u?u yedikten sonra ne heyecan? dü?ündük ne vizeyibuarada biz 3 arkada? girdik vize görü?mesine..neyse baya bi ü?üdükten sonra ilk giri?teki han?mlar bizden pasaport ds transkript vs. komple toplay?p ald?lar
verdiler numaram?z? oturup sap sap beklemeye ba?lad?k.tabi o arada duymaya çal??malar olsun banko banko dinlemeye çal???yoduk...3ümüz 3 bi koldan
kim ne duyarsa kard?r hesab?...daha sonra ilk arkada??m parmak izini ald?lar sonra benim numaram yand???nda heyeccan patlamas? ya?ad?m
neyseki parmak alma k?sm?nda fazla konu?ma olmuyodu..sonra tekrar bende önceki arkada??m girdi 2 nolu bankoya..ordaki adam biraz uyuzdu.soruyu soruyo daha tamamlamadan di?erini soruyodu..hemen arkas?ndan onu dinlerken benim numaram yand? 1 nolu bankoya girdim.görü?me aynen ?öyleydi:
görevli:hi
ben:hi
g:how re u
b:fine and you
g:fine...
g:whats your department?
b:im geological engineering.
g:in ankara university?
b:yes.
G:whats your gpa?
b:its 2.21
g:which class are you in?
b:im in forth class
g:when will you graduate?
b:i hope i will finish at 2011
gk. dedi ve bilgisayarda transkriptim ve ds formum üçgeninde tak?l?p durduktan sonra:
g:what will you do in usa
b:i will work at mt olympus in wi dells as resort worker (direk hepsini kesitirp att?m)
daha sonra yine bilgisaray ds transkript üçlüsüne göz gezdirdikten sonra baya uzun uzun konu?tu ama ne dedi?ini hiç anlamad?m.aralar?ndan bekliyorum ki have a good summer veya visa approved felan desin diye seçmeye çal???yorumen sonunda bi ups laf? duydum ve tüm heyecan?m gitti..daha sonra bekledi?im sözler geldi ve have a good day deyip yan?ndan ayr?ld?m...bu arada di?er arkada??mda alm??t? vizeyi.fakat 3. arkada??m için rahat bi yar?m saat bekledik bizden sonra.daha onun parmak izi al?nmam??t?.fakat onun numaras? bi yand? önce parmak izi daha sonra oturmadan mülakata girdi oda ald? vizeyi..böyle bi vize maceram?z oldu...elimden geldi?ince ayr?nt?l? anlatmaya çal??t?m
biraz geçç oldu ama art?k kusura bakmay?n.bi ki?iye bile faydam?z olursa amaca hizmet etmi? oluruz
vizeyi almayan herkese ?imdiden ba?ar?lar dilerim...vizeyi alan arkada?lara da mutlu ve tüm istediklerinin gerçekle?mesini dilerim...
![]()

buarada biz 3 arkada? girdik vize görü?mesine..neyse baya bi ü?üdükten sonra ilk giri?teki han?mlar bizden pasaport ds transkript vs. komple toplay?p ald?lar
 neyseki parmak alma k?sm?nda fazla konu?ma olmuyodu..sonra tekrar bende önceki arkada??m girdi 2 nolu bankoya..ordaki adam biraz uyuzdu.soruyu soruyo daha tamamlamadan di?erini soruyodu..hemen arkas?ndan onu dinlerken benim numaram yand? 1 nolu bankoya girdim.görü?me aynen ?öyleydi:
k. dedi ve bilgisayarda transkriptim ve ds formum üçgeninde tak?l?p durduktan sonra:

Alıntı

Bookmarks