Baþlangýç ve Bitiþ Tarihi: 15 Haziran - 15 Eylül
Saatlik Ücreti: 7.15$
Görev: Deniz ürünleri (yengeç, balýk vb.) temizleme, paketleme ve diðer iþlemler
Konaklama: Ýþ veren tarafýndan saðlanýyor
Baþlangýç ve Bitiþ Tarihi: 15 Haziran - 15 Eylül
Saatlik Ücreti: 7.15$
Görev: Deniz ürünleri (yengeç, balýk vb.) temizleme, paketleme ve diðer iþlemler
Konaklama: Ýþ veren tarafýndan saðlanýyor
Konu break tarafýndan (10-02-2009 Saat 03:54 AM ) deðiþtirilmiþtir.
admin (at) turkishwat.net
Milyonlarca pound baligin islendigi bir fabrikadir . Gidilmesi onerilir !
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Saat ücreti düþük olduguna göre fazla saat çalýþýlýyor??
Mayýsta acýlan fabrýka yok mu?
ya da en erken acýlan fabrýka ne zaman ve hangsi?
bende buraya gidiyorum umarým dediðiniz gibi iyi bi sezon geçer ve iyi zaman geçiririm amerika da![]()
bende buraya gidecegim ins güzel bi yaz olur bizim icinn!!
bende buraya gidecegim umarým güzel bi yaz geciririz
kennesaw gazi de hangý bolumdesýn madem ayný fabrýkaya gýdecez iibf deysen konusuruz))
yok ben fen edebiyettaym biyolojideyim gitmeden görüsürüzz o zaman![]()
ýcýcle a giden warmý beyler?
bu fabrikaya gideceklerin gidiþ tarihi belli olan varmý. ben 13 haziranda gidecem fakat iþ baþý 20si deniliyo. 1 hafta boþmu duracam iþe baþlayabilirmiyim? iþ baþý tarihi hakkýnda belli bi tarih varmý þirketlerinizin söylediði?
naknek e mi kodiak a mý aktüer07 ben naknek e gýdýyorum ayýn 16-17 lerýnde
nakneke gidecem.13nde saat 2 uçaðýyla inþþlah. break inþþlah dediðin gibi olurda azda olsa iþ baþý yaparýz. yoksa 1 hafta cepten yemek olmaz.naknek e mi kodiak a mý aktüer07 ben naknek e gýdýyorum ayýn 16-17 lerýnde
iyi bakalým nasipse 18lerýnde bende orada olacam orada tanýþýrýz)))
arkadaþlar kodiakda çalýþacak olan arkadaþlar bana özel emsajla ulaþabilirmi. bilgi paylaþýmýnda fayda olur. bu arada kodiakda çalýþan arkadaþ varsa tecrübelerini paylaþýrsa çok sevinirim. herkes gidip çalýþmýþ birileriyle konuþ diyor ancak burada bulurum sanýrým...
arkdaþalar gerçi giden gitmiþtir fakat þirketimden aldýðým habere göre acean beauty sözleþmeleri iptal etmiþ. gidecekler fabrikayla görüþmeden gitmesin derim
merhaba arkadaþlar ben de bu fabrikaya gidiyorum 27 yada 28 haziranda gidecem. oraya bu tarihlerde giden arkadaþlar varsa irtibata geçelim. ben tek gidecem nasýl geçer o kadar yol bilmiyorum.
bildiðim kadarýyla bu fabrika sözleþmelir 20 25 haziran baþlamak kaydýyla yapýyo. ve 2 gün önce bu fabrikadan gelen 2 maili sizle paylaþmak isterim.
It is with great regret that AWA informs you that your employer, Ocean Beauty will not be able to employ your students this summer. They deeply regret the lateness of this news. The decision was made due to the economic condition in the local area. Please find below a list of those participants who are affected.
I would like to spend one more day tomorrow looking for jobs in Alaska, so if you can please contact all your students and let them know the employer has had to cancel I would appreciate that. Thank you
Dear Students,
AWA is very sorry for the Ocean Beauty job cancellation. We have sent a few emails to your agency in your country and it seems that the agency may not be able to get in touch with you. I sent an email on Friday and am resending one today in hopes that it reaches you in time. AWA plans of finding replacement jobs in Alaska for you to work. However, if we cannot we will need you to fly to the USA and NOT to ALAKSA and AWA will be able to relocate you to another employer. Please call or email me with your concerns, as I will be able to answer your questions directly. Thank you so much for your understanding and your patience.
gitmeden önce fabrikanýzla görüþün derim
ben ne yapacam þimdi oradaki iþ verenlerle mi irtibata geçeyim yoksa buradaki þirkete mi sorayým. eðer olmazsa ne yapacaðým bu saatten sonra alaskada iþ bulamam herhalde bilgilerinize ihtiyacým var
Arkadaþým þirketinle irtibata geçmeden önce fabrikayý ara ve ismin varmý yokmu öðren sonra duruma göre sponsorun veya þirketini ara.
arkadaslar benimde sözleþmem oceanla idi fakat iptal etmiþler tridentde calýþtýk ama burasý iþ degil!!! cogu arkadas havaalanýnda yatýyo ve iþsizlik stresi mahvediyo herkesi!! ayrýca þirketlerede güvvenmeyin kimsenin kimseye faydasý yok burdaa!!!!
Uzuldum gercekten umarim hersey biran once yoluna girer . Isi iptal eden Ocean Beauty Firmasi mi ?
Arkadaslar Ocean Beauty-Naknek veya Kodiaka giden var mý 2010 yazýnda...sezon nasýl acaba??...bi de 2011 yazý için gitmeyi düþünen var mý?
Bu ne ya heryere mesaj atmýssýn. Senin þirketin elinde bu iþlerin hepsi var mý söyler misin ?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks