Ba?lang?ç ve Biti? Tarihi: 15 Haziran - 15 Eylül
Saatlik Ücreti: 7.15$
Görev: Deniz ürünleri (yengeç, bal?k vb.) temizleme, paketleme ve di?er i?lemler
Konaklama: ?? veren taraf?ndan sa?lan?yor
Ba?lang?ç ve Biti? Tarihi: 15 Haziran - 15 Eylül
Saatlik Ücreti: 7.15$
Görev: Deniz ürünleri (yengeç, bal?k vb.) temizleme, paketleme ve di?er i?lemler
Konaklama: ?? veren taraf?ndan sa?lan?yor
Konu break tarafından (10-02-2009 Saat 03:54 AM ) değiştirilmiştir.
admin (at) turkishwat.net
Milyonlarca pound baligin islendigi bir fabrikadir . Gidilmesi onerilir !
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Saat ücreti dü?ük olduguna göre fazla saat çal???l?yor??
May?sta ac?lan fabr?ka yok mu?
ya da en erken ac?lan fabr?ka ne zaman ve hangsi?

bende buraya gidiyorum umar?m dedi?iniz gibi iyi bi sezon geçer ve iyi zaman geçiririm amerika da![]()

bende buraya gidecegim ins güzel bi yaz olur bizim icinn!!

bende buraya gidecegim umar?m güzel bi yaz geciririz

kennesaw gazi de hang? bolumdes?n madem ayn? fabr?kaya g?decez iibf deysen konusuruz))

yok ben fen edebiyettaym biyolojideyim gitmeden görüsürüzz o zaman![]()

?c?cle a giden warm? beyler?

bu fabrikaya gideceklerin gidi? tarihi belli olan varm?. ben 13 haziranda gidecem fakat i? ba?? 20si deniliyo. 1 hafta bo?mu duracam i?e ba?layabilirmiyim? i? ba?? tarihi hakk?nda belli bi tarih varm? ?irketlerinizin söyledi?i?

naknek e mi kodiak a m? aktüer07 ben naknek e g?d?yorum ay?n 16-17 ler?nde

nakneke gidecem.13nde saat 2 uça??yla in??lah. break in??lah dedi?in gibi olurda azda olsa i? ba?? yapar?z. yoksa 1 hafta cepten yemek olmaz.naknek e mi kodiak a m? aktüer07 ben naknek e g?d?yorum ay?n 16-17 ler?nde

iyi bakal?m nasipse 18ler?nde bende orada olacam orada tan???r?z)))

arkada?lar kodiakda çal??acak olan arkada?lar bana özel emsajla ula?abilirmi. bilgi payla??m?nda fayda olur. bu arada kodiakda çal??an arkada? varsa tecrübelerini payla??rsa çok sevinirim. herkes gidip çal??m?? birileriyle konu? diyor ancak burada bulurum san?r?m...

arkda?alar gerçi giden gitmi?tir fakat ?irketimden ald???m habere göre acean beauty sözle?meleri iptal etmi?. gidecekler fabrikayla görü?meden gitmesin derim

merhaba arkada?lar ben de bu fabrikaya gidiyorum 27 yada 28 haziranda gidecem. oraya bu tarihlerde giden arkada?lar varsa irtibata geçelim. ben tek gidecem nas?l geçer o kadar yol bilmiyorum.

bildi?im kadar?yla bu fabrika sözle?melir 20 25 haziran ba?lamak kayd?yla yap?yo. ve 2 gün önce bu fabrikadan gelen 2 maili sizle payla?mak isterim.
It is with great regret that AWA informs you that your employer, Ocean Beauty will not be able to employ your students this summer. They deeply regret the lateness of this news. The decision was made due to the economic condition in the local area. Please find below a list of those participants who are affected.
I would like to spend one more day tomorrow looking for jobs in Alaska, so if you can please contact all your students and let them know the employer has had to cancel I would appreciate that. Thank you
Dear Students,
AWA is very sorry for the Ocean Beauty job cancellation. We have sent a few emails to your agency in your country and it seems that the agency may not be able to get in touch with you. I sent an email on Friday and am resending one today in hopes that it reaches you in time. AWA plans of finding replacement jobs in Alaska for you to work. However, if we cannot we will need you to fly to the USA and NOT to ALAKSA and AWA will be able to relocate you to another employer. Please call or email me with your concerns, as I will be able to answer your questions directly. Thank you so much for your understanding and your patience.
gitmeden önce fabrikan?zla görü?ün derim

ben ne yapacam ?imdi oradaki i? verenlerle mi irtibata geçeyim yoksa buradaki ?irkete mi soray?m. e?er olmazsa ne yapaca??m bu saatten sonra alaskada i? bulamam herhalde bilgilerinize ihtiyac?m var
Arkada??m ?irketinle irtibata geçmeden önce fabrikay? ara ve ismin varm? yokmu ö?ren sonra duruma göre sponsorun veya ?irketini ara.

arkadaslar benimde sözle?mem oceanla idi fakat iptal etmi?ler tridentde cal??t?k ama buras? i? degil!!! cogu arkadas havaalan?nda yat?yo ve i?sizlik stresi mahvediyo herkesi!! ayr?ca ?irketlerede güvvenmeyin kimsenin kimseye faydas? yok burdaa!!!!
Uzuldum gercekten umarim hersey biran once yoluna girer . Isi iptal eden Ocean Beauty Firmasi mi ?

Arkadaslar Ocean Beauty-Naknek veya Kodiaka giden var m? 2010 yaz?nda...sezon nas?l acaba??...bi de 2011 yaz? için gitmeyi dü?ünen var m??
Bu ne ya heryere mesaj atm?ss?n. Senin ?irketin elinde bu i?lerin hepsi var m? söyler misin ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks