# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Dondurmac?l?kt?... Missouri Joplinde Jack's ice cream'di. Dün gece forumda gezerken bu kategorideki intrax iptali ba?l???n? okudum merak ettim bi bakim kendi sayfama dedim girdim bizimkindede "awaiting new job information" yaz?yor. O arkada? (naber) yeni i? aramaya ba?lam?? san?r?m. Muhtemelen bizimde öyle olacak ama ters gün i?te pazar olunca bulam?yorum kimseyi. Varsa ?stanbuldan birileri yard?mc? olurda yar?na kadar uykusuz beklemem umar?m![]()
globalvizyon klasikleri..
bende istanbul globaldanim ve ?ubatta secmi? oldugum Old Town Florida i?im i?verenin istekleri üzerine iptal oldu..bende i? bekliyorum yakla??k 1 ayd?r..
?irketi ar?yorum sürekli..1 hafta icinde halletcez deyip deyip duruyorlar..
ne olacak cok merak ediyorum..
telefonda olmaz o i?ler ben geçen sene global vizyonla gitmi?tim ofise gidiceksin hergün i?in öle hallolur anca yoksa her seferinde 1 hafta soraya ertelenirsin
log jam restaurants -----lake george, ny
abicim o kadar para veriosun tek yapacaklar? sana memnun oluca??n bi i? ayarlamak ! istemiosun git paran? iste ba?ka ?irkete yaz?l 2 haftada gelir ds in gidersin görü?mene al?rs?n vizeni ! sen kendi hakk?n? savunmay? b?rak?rsan sana sallama bi i? ayarlarlar en sonunda tüm bi yaz?n rezil olur bence yar?n git yha bna param? verin ya da adam gibi bi i? ayarlay?n de
log jam restaurants -----lake george, ny
?irkete gidemiyorum..trabzonday?m..zaten gidebilseydim i? bu hale gelmeden coktan vazgecmi?tim..istanbulda abimi yoll?cam ?irkete oda müsait olmuyor i?i gücü var..
bana zaten ara ara sacma sapan i?ler yolluyorlar..kabul etmiyorum..ba?ka ?irketlerlede görü?tüm..olmad? 1-2 hafta icinde s?rf bunun icin gecicem istanbula gidip ba?ka ?irkete kayd?m? yapt?rcam..
Vize görü?mesinede girdim bu arada Ds yollancak konsolosluga sadece..
arkada?lar i? iptali bu sene için ola?an oldu?unu söyleyebilirim. Forumda da bahsi geçmi?ti wat için en s?k?nt?l? y?l 2010. Arkada?lar bence hemen küsüp yada s?rt dönüp gitmemek gerek. Herkes biliyor ki WAT süreci sab?r gerektiren bir dönem ve s?k?c? bir süreç. O yüzden yapp?lamas? gerekenleri yapmak geri kalan k?sm?nda da beklemek gerekir. Bizim ?er zannettiklerimiz hay?r, hay?r zannettiklerimizde ?er olabilir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
arkada?lar direk mevcut ?irketleinizle sözle?meleriniizi feshedin ve ba?ka ?irketlere kay?t yapt?r?n... bu tarz sorunlar geçen sene de ya?and? ve sizin gibi arkada?larla amerikada kar??la?t?k.... halleri içler ac?s?yd?.... ?irketleri i? olmad?g?n? bile bile orda hallolacak diye göndermi?lerdi yakla??k 40 ki?ilik bir grubu... ama hiç birine i? fln sa?layamad?lar... tabi bu arkada?larda 1 ay içerisinde tava? yava? türkiyeye döndüler... bahsetti?iniz ?irket yapm??t? san?r?m bu hatay?... çok emin de?ilim fakat o ismi hat?rl?yorum... hepinize kolay gelsin...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Bile bile neden boyle yapar insan bilmiyorum.dedikleri gibi, bir klasik.
Peki.
öyle söylend?g? g?b? kolay deg?l baz? seyler sözlesmey? cok ?y? okudum ve para ?ades? eylul ay?nda yap?l?r yaz?yor ?imdi alamay?z..b? de paran?n ?ade ed?lecek k?sm? d?ye gec?yor demek k? kes?lecek b? k?sm? ..ben?m de daha ?s?m bell? deg?l ve b?lm?yorum ne olck..ucak b?let?n? ucuza kesmek ?c?n cok mu gec acaba ?..eer self e de cev?rsem zaten ?nglzce kotu orda bulamam ben i? ?nanm?yorum kend?me
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Peki.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks