en uygunu exped?a bu durumda 1035 e yuksek f?yat exped?adan alman?z s?z?n ?c?n daha karl? olacakt?r b?z daha oncek? ?k? kez g?tt?g?m?zdede ordan alm?st?k s?md?de ordan ald?k .. gunler? tek tek ?nceley?n donus tar?h? f?yatta pek etk?l? olmuyo fakat g?d?s tar?n?h?n? gun gun bak?n ozman f?yat fark ed?yo...

sen?n durum kar?s?k anlas?ld? deg?s?m falan f?lan ogrenc? b?let? b?z? asar bu konular
sana bol sans s?md?den umar?m uygun f?yata bulmus olursunuzzaten ketch?kandak? klas?k baz? muhabbetelerden b?r? k?m nekadara geld? ucak b?let?n? nekadara ald?
?y? eglenceler s?ze hay?rl? yolculuklar![]()

Bu sene E.C Phillips'e giden arkada?lar var m? acaba?

war karde?im ben de 13 nisanda ald?m vizeyi gitcem in? bu sene bilet ara?t?rmas? yap?yorum..

Evet beyler herkeze hay?rl? olsun bende EC Phillips - Ketchikan a çal??maya gidiyorum vizeyi al?rsam(umar?m) 18 haziranda orda olacam 2 may?sta vize mülakat?m var. Nas?l kolay oluyormu vize alma ? benim y?l sonu ortalamam kötüKorkum bu yönden bilgisi olan arkada? varsa beni ayd?nlat?rsa sevinirim
![]()

benimde bir arkada??m alaskaya gidiyor bende ondan ald?m bilgileri ama bende gidip gitmemeye karars?z?m

Kolay ya ?u sorulara haz?rlan;
Nereye gidiyorsun/nerede çal??acaks?n?
Ne zaman mezun olacaks?n?
Mezun olunca ne yapmay? dü?ünüyorsun?
Antitrafficking'i sorarsa da haklar?m? biliyorum, acil durumlarda 911'i ar?cam dersin
Genel ortalaman en az 2.00'sa sorun olmaz ya. bazen çok dü?ük ortalamaya sahip olanlar bile vize al?yorlar.

0.54 desem?

Çal??acam bu sorulara te?ekkürler![]()

14 may?s vize görüsmem var ankarada E.c philips tayfas? kimler 2012 için.nezaman gitmeyi dusunuyorsunuz turk?ye c?k?s?

evet ald?m vizemi 28 mart'ta. uçak biletim de haz?r. gitmeyi bekliyorum yani, ?u finallerde güzel geçse ba?ka bi?ey istemem![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

bende bugun ald?m v?zem? 22 haz?ran yolcudur abbas baglasan durmaz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks