Merhaba arkadaþlar,
Alaska iþlerini kattýðýmýz bu kategori altýna açýlan baþlýklarda belirtilen iþler ve iþlerin bulunduðu þehirler hakkýnda daha önce Alaska tecrübesi edinmiþ arkadaþlarýmýzdan olumlu-olumsuz yorumlar bekliyoruz.
Merhaba arkadaþlar,
Alaska iþlerini kattýðýmýz bu kategori altýna açýlan baþlýklarda belirtilen iþler ve iþlerin bulunduðu þehirler hakkýnda daha önce Alaska tecrübesi edinmiþ arkadaþlarýmýzdan olumlu-olumsuz yorumlar bekliyoruz.
admin (at) turkishwat.net
alaska isi gfercekten zorlu bir is yani oranin sartalarina dayanabilecekmisiniz? gunde 16-20 bazen calistiklari oluyor saat ucreti 7.50 $ baslar overtime yaptiginizda saat ucretiniziz 1.5 katini alirsiniz ve 8.000-11.000$ kazanabilirsiniz ama sartlari zor balik temizliyorsunuz. kendini bu ise hazir hisseden arkadaslar bana yazabilir seve seve yardim edebilirim tum sorularina..
slm bende bu sene alaskaya gitmek istiyorum ingilizceni geliþtirme fýrsatý bulabildinmi ve alaska dýþýnd yerleri gezdinmi nereleri tavsiye edersin þimdiden sðol)
ozlam býrak bu 8000-11000 dalaverelerini. bu parayý 100 kiþi giderse ancak 3 -5 tanesi kazanýr..þirketler gidenleri bu vaadle kandýrýyor genelde...alaskada para yok artýk...kendinizi kandýrmayýn arkadaþlar
http://www.turkishwat.net/forums/ala...cimi-t613.html
linkinde yeterince yorumlarýmý yazdým joe sayfanýn hepini okursan eminim demek istediðim anlýycaksýn
slm ya gecen sene iþ seçimleriniz hangi ayda geldi
bilgilendirirsen sewinirm
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
lavýnýa alsaka gýttýn mý
ben de atlantýc cýty deyým gýtmek ýstyebýlrým![]()
alaska alaska alaska
merhaba bende yený uyelerdeným tam olarak sýteye alýsamadým yený yený ogrenýyorum alaska ýcýn býlgý wermek ýstýyordum umarým dogru adresdir.
bende 2 senedir alaskadayým sukurler olsun 2 senedir para kazanýyorum ozellikle busene iyide para kazandým alaskada yorumlardan okundugu gibi alaskada býr cok yer patladý cogu kýsý para kazanamadan dondu.
oncelýkle eger ýlk defa gýdenler ýcýn soyluyorum para icin gidiyorsan yanýlýyorsun alaskada ole ucuk paralar yok amerika icinde iyice arastýrýldýkdan sonra ýyý para kazanan yerler bulunabýlýr bu yuzden kimsenýn alaskaya gitmesini istemem eger beným gýbý 2 veya 3 uncu senesý olan arkadaslar warsa býzým de oraya gýtmemýz normal.gelecek yaz ben yýne alaskadayým dedýgým gýbý ýlk defa gýdecek arkadaslar kesýnlýkle tercýh etmesýn alaskayý acýk soyluyorum kazanamazsýnýzzzzzzzzz.werdýgýnýz masrafý anca karsýlarsýnýzz diyeceklerký yok mu kazanan ýlk senesýnden ýllaký wardýr oda normal 3 5 kýsý cýkar.
býrazdaa ýslerden bahsedelým ole gorundugu konusuldugu kolay ýsler degýl alaska ýslerý cok para kazanan adam en cok ýs yapandýr bu yuýzden her yerde de ezýlýr ve en agýr ýslerý yapar ben ýnanmýyorumký herkesýn bu ýslerý kaldýrabýlecegý ýsler degýl sabah 5 de gýdýp gece 12 de býtýp býr hafta býle ýnanmýyorum bu sekýlde calýsabýlcek arkadaslrý bu sekýlde de calýsamassan zaten kazanamassýn .gercý kýmý fabrýkda ýs cok olur kýmý fabrýkada ýs az .ozllýkle sunu da soylemek ýstýyorum cogu alaska fabrýkasýnda cok ayrýmcalýkda wardýr ýlk senesý olan arkadaslarý ýlk baslarda ýs vermezler daha tecrubelý olan ýnsan lar calýsýr alaskada bu yuzden cogu kýsý bunalýma gýrer onlar calýsýyo býz neden calýsmýyoruz dýye.
sýrketler konusunda ýse kesýnlýkle hýc býrýne guvenmeyýn bende guvenmýyorum sonýucda gýtcegýmýz zamn aracý oluyorlar ýsde ozllýklee bu sene yený kayýt olcak aerkadaslr hemen gýdýpde kayýt olmasýnlar hemde cok paralar wermesýnler.beným bu ýslerden cýkarým olmaz o yuzden cogu kýsde bený sevmez burdan gýden arkadaslrýn hepsý beným gýbý ogrencý we gýderken harcadýgýmýz poaralar az para degýl nasýl para býrktýrdýgýmýzý býlýrýz bu yuzden buna ragmen bý dunya sýrket býzlerý saglam sommuruyo burdan tum arkadaslara yardýmcý olmak ýsterým býzde yasadýk gorduk gormedýgýmýz yer kalmadý amerýkada nelerýn nasýl dondugnude býlýyoruzz forumlarda da sýrket elemanlarý kendýlerýný cok bellý edýyor bu yuzden fazla yorum yapmasýnlar ogrencýyý cekýcem dýye . belký 3 veya 4 senesý olan arkadaslar wardýr ozellýkle sýrket temsýlcýlerý alaskadan zannetmýyorum ký onlar ben den daha tecrubelý alaska ýslerýnde zaten onlarda alaskaya gýtmeden saglam para kazanýyorlar getýrdýklerý arkadaslardan soylemek ýstedýgým cok sey olurdu gerekýrsede solerýz.
beným ogrenmek ýstedýgým seyler war forum yonetýcýlerýnden ýlkoncelýkle ghic býr fýrma ýcýn calýsmýyorum ký elýmde býr dunya ýs olmasýna ragmen kýmseyede satmaya meraklý degýlým ama eger ýs sozlesmem warsa bunu nasýl araya sýrket sokmadan ds ýmý alabýlrým eger arkadaslar yardýmcý olursa sevýnýrým
herkese selamlar
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
walla break her yerde sen warsýn yorumlarýndan goruyorum ýlk defa gýtmýssýn amerýkaya ama var bazý ýslemler sýrket sokmadan araya býlenlerde solemýyor zaten eee zaten solersede sýrket ýsý yalan oluyorr ama bulcaz býr yolunu o zaman goruscez sýrketlerle
Alaska'da çalýþmak iyidir hoþtur da balýk olmazsa da yazýnýz rezil olur diye duydum
S-pectacular
Hayýr hiçbir baðlantýsý yok Academix sadece sponsor siteye .
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
Konu break tarafýndan (02-12-2008 Saat 02:07 AM ) deðiþtirilmiþtir.
evet arkadaþlar geçen yaz balýk yoktu çok ve bir sürü kiþi rezil oldu alaskada
arakdaþlar bakýndým okadar ama bulamadým ve merak ediyorum. fabrikada çalýþýrken saç-sakal yönetmeliði varmýilla sinek kaydý traþ olmamýz gerekmiyodur inþþlah. traþ makinesi götürüp kýsaltsak yeterli olur dimi
![]()
iyi günLer
ßen ßu yaz iLk defa amerika (aLaska) ya gideceðim. kuzey için ßana hangi fabrikayý önerirsiniz? güney için ßana hangi fabrikayý önerirsiniz?
tabi ßunLarýn (konakLama-saatbaþý ücretLerini yazarsanýz sevinirim) yani kýsacasý hangi fabrikaLara gidersem kazançLý durumda oLurum?
ßirde e.c phiLips fabrikasý hakkýnda ßana ßiLgi verirseniz sevirinirim.
vereceðiniz yanýtLar için þimdiden size teþekkür ediyorum![]()
naknek şehri için hangi fabrikayı önerirsiniz kazanç ve konakLama açısından??
ben naknek için tabikide ocean beuty ci olarak ocean beautyi önerrmokulu erken kapananlr için naknek ideal bir şehir.ama geçen sene naknek ocean beauty wat öğrenci işçi sorun çktı die biliorm yine de araştrmanda fayda var.ordan da transfer olursan güsel bi yere ii para yapabilrsn.kuzeyde ekuk dillinghamda ii derim ama kuzeyden sonra illaki güneye gitmen lazm.tabi sonuna kadar alaska şans
ocean da kalma konaklama şartları genelde iidir.şehre göre de 7.25-8 dolar arasnda deişir
eyer bir iste iyi para varsa o iste elbette cok calismak gerekecek.onun ici gitmek istiyen arkadaslar elbette bastan bu isin zor taraflarini göze aliyorlardir. ama bence alaskaya gitmektense ayni parayi kazana bilecekleri baska bir iki secenek daha var onlari tercih etseler daha iyi olur...
Mesela ne gibi arkadasim bilgilendirir msn?
Whence I Would Like?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks