Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Alaska i?leri hakk?nda önemli!

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Standart Alaska i?leri hakk?nda önemli!

Merhaba arkada?lar,

Alaska i?lerini katt???m?z bu kategori alt?na aç?lan ba?l?klarda belirtilen i?ler ve i?lerin bulundu?u ?ehirler hakk?nda daha önce Alaska tecrübesi edinmi? arkada?lar?m?zdan olumlu-olumsuz yorumlar bekliyoruz.
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

alaska isi gfercekten zorlu bir is yani oranin sartalarina dayanabilecekmisiniz? gunde 16-20 bazen calistiklari oluyor saat ucreti 7.50 $ baslar overtime yaptiginizda saat ucretiniziz 1.5 katini alirsiniz ve 8.000-11.000$ kazanabilirsiniz ama sartlari zor balik temizliyorsunuz. kendini bu ise hazir hisseden arkadaslar bana yazabilir seve seve yardim edebilirim tum sorularina..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

slm bende bu sene alaskaya gitmek istiyorum ingilizceni geli?tirme f?rsat? bulabildinmi ve alaska d???nd yerleri gezdinmi nereleri tavsiye edersin ?imdiden s?ol)

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ozlam b?rak bu 8000-11000 dalaverelerini. bu paray? 100 ki?i giderse ancak 3 -5 tanesi kazan?r..?irketler gidenleri bu vaadle kand?r?yor genelde...alaskada para yok art?k...kendinizi kand?rmay?n arkada?lar

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý atlantiz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ozlam b?rak bu 8000-11000 dalaverelerini. bu paray? 100 ki?i giderse ancak 3 -5 tanesi kazan?r..?irketler gidenleri bu vaadle kand?r?yor genelde...alaskada para yok art?k...kendinizi kand?rmay?n arkada?lar
    peki nerden biliyorsun bunu?yani gittn tecrube edindin de mi soyluyorsun yoksa,birilerinden mi duydun?biraz ac?klarm?s?n?

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

http://www.turkishwat.net/forums/ala...cimi-t613.html

linkinde yeterince yorumlar?m? yazd?m joe sayfan?n hepini okursan eminim demek istedi?im anl?ycaks?n

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

slm ya gecen sene i? seçimleriniz hangi ayda geldi
    bilgilendirirsen sewinirm

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart Alaska

Alaska, ben , tecrube

Alýntý shinoda Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba arkada?lar,

Alaska i?lerini katt???m?z bu kategori alt?na aç?lan ba?l?klarda belirtilen i?ler ve i?lerin bulundu?u ?ehirler hakk?nda daha önce Alaska tecrübesi edinmi? arkada?lar?m?zdan olumlu-olumsuz yorumlar bekliyoruz.
    Work and Travel Alaska - Dikkat !

http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html

_______________SkyBlue2391_______________

2004 Alaska
    2005 Alaska
    2006 Alaska
    2007 Alaska
    2008 Alaska
    2009 ........

Mutlaka gidebildiginiz kadar cok sirketi ziyaret edin daha sonra kiyaslayip kararinizi verin . Guvendiginizi secin .

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

alaskaya gitmek istiyorum ?u an amerikaday?m napmam gerek acaba ya?
    meet me at the blue cafe..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

lav?n?a alsaka g?tt?n m?
    ben de atlant?c c?ty dey?m g?tmek ?styeb?lr?m

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

alaska alaska alaska
    merhaba bende yen? uyelerden?m tam olarak s?teye al?samad?m yen? yen? ogren?yorum alaska ?c?n b?lg? wermek ?st?yordum umar?m dogru adresdir.
    bende 2 senedir alaskaday?m sukurler olsun 2 senedir para kazan?yorum ozellikle busene iyide para kazand?m alaskada yorumlardan okundugu gibi alaskada b?r cok yer patlad? cogu k?s? para kazanamadan dondu.
    oncel?kle eger ?lk defa g?denler ?c?n soyluyorum para icin gidiyorsan yan?l?yorsun alaskada ole ucuk paralar yok amerika icinde iyice arast?r?ld?kdan sonra ?y? para kazanan yerler bulunab?l?r bu yuzden kimsen?n alaskaya gitmesini istemem eger ben?m g?b? 2 veya 3 uncu senes? olan arkadaslar warsa b?z?m de oraya g?tmem?z normal.gelecek yaz ben y?ne alaskaday?m ded?g?m g?b? ?lk defa g?decek arkadaslar kes?nl?kle terc?h etmes?n alaskay? ac?k soyluyorum kazanamazs?n?zzzzzzzzz.werd?g?n?z masraf? anca kars?lars?n?zz diyeceklerk? yok mu kazanan ?lk senes?nden ?llak? ward?r oda normal 3 5 k?s? c?kar.
    b?razdaa ?slerden bahsedel?m ole gorundugu konusuldugu kolay ?sler deg?l alaska ?sler? cok para kazanan adam en cok ?s yapand?r bu yu?zden her yerde de ez?l?r ve en ag?r ?sler? yapar ben ?nanm?yorumk? herkes?n bu ?sler? kald?rab?leceg? ?sler deg?l sabah 5 de g?d?p gece 12 de b?t?p b?r hafta b?le ?nanm?yorum bu sek?lde cal?sab?lcek arkadaslr? bu sek?lde de cal?samassan zaten kazanamass?n .gerc? k?m? fabr?kda ?s cok olur k?m? fabr?kada ?s az .ozll?kle sunu da soylemek ?st?yorum cogu alaska fabr?kas?nda cok ayr?mcal?kda ward?r ?lk senes? olan arkadaslar? ?lk baslarda ?s vermezler daha tecrubel? olan ?nsan lar cal?s?r alaskada bu yuzden cogu k?s? bunal?ma g?rer onlar cal?s?yo b?z neden cal?sm?yoruz d?ye.
    s?rketler konusunda ?se kes?nl?kle h?c b?r?ne guvenmey?n bende guvenm?yorum son?ucda g?tceg?m?z zamn arac? oluyorlar ?sde ozll?klee bu sene yen? kay?t olcak aerkadaslr hemen g?d?pde kay?t olmas?nlar hemde cok paralar wermes?nler.ben?m bu ?slerden c?kar?m olmaz o yuzden cogu k?sde ben? sevmez burdan g?den arkadaslr?n heps? ben?m g?b? ogrenc? we g?derken harcad?g?m?z poaralar az para deg?l nas?l para b?rkt?rd?g?m?z? b?l?r?z bu yuzden buna ragmen b? dunya s?rket b?zler? saglam sommuruyo burdan tum arkadaslara yard?mc? olmak ?ster?m b?zde yasad?k gorduk gormed?g?m?z yer kalmad? amer?kada neler?n nas?l dondugnude b?l?yoruzz forumlarda da s?rket elemanlar? kend?ler?n? cok bell? ed?yor bu yuzden fazla yorum yapmas?nlar ogrenc?y? cek?cem d?ye . belk? 3 veya 4 senes? olan arkadaslar ward?r ozell?kle s?rket tems?lc?ler? alaskadan zannetm?yorum k? onlar ben den daha tecrubel? alaska ?sler?nde zaten onlarda alaskaya g?tmeden saglam para kazan?yorlar get?rd?kler? arkadaslardan soylemek ?sted?g?m cok sey olurdu gerek?rsede soler?z.
    ben?m ogrenmek ?sted?g?m seyler war forum yonet?c?ler?nden ?lkoncel?kle ghic b?r f?rma ?c?n cal?sm?yorum k? el?mde b?r dunya ?s olmas?na ragmen k?mseyede satmaya merakl? deg?l?m ama eger ?s sozlesmem warsa bunu nas?l araya s?rket sokmadan ds ?m? alab?lr?m eger arkadaslar yard?mc? olursa sev?n?r?m
    herkese selamlar

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý gokhaan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    alaska alaska alaska
    merhaba bende yen? uyelerden?m tam olarak s?teye al?samad?m yen? yen? ogren?yorum alaska ?c?n b?lg? wermek ?st?yordum umar?m dogru adresdir.
    bende 2 senedir alaskaday?m sukurler olsun 2 senedir para kazan?yorum ozellikle busene iyide para kazand?m alaskada yorumlardan okundugu gibi alaskada b?r cok yer patlad? cogu k?s? para kazanamadan dondu.
    oncel?kle eger ?lk defa g?denler ?c?n soyluyorum para icin gidiyorsan yan?l?yorsun alaskada ole ucuk paralar yok amerika icinde iyice arast?r?ld?kdan sonra ?y? para kazanan yerler bulunab?l?r bu yuzden kimsen?n alaskaya gitmesini istemem eger ben?m g?b? 2 veya 3 uncu senes? olan arkadaslar warsa b?z?m de oraya g?tmem?z normal.gelecek yaz ben y?ne alaskaday?m ded?g?m g?b? ?lk defa g?decek arkadaslar kes?nl?kle terc?h etmes?n alaskay? ac?k soyluyorum kazanamazs?n?zzzzzzzzz.werd?g?n?z masraf? anca kars?lars?n?zz diyeceklerk? yok mu kazanan ?lk senes?nden ?llak? ward?r oda normal 3 5 k?s? c?kar.
    b?razdaa ?slerden bahsedel?m ole gorundugu konusuldugu kolay ?sler deg?l alaska ?sler? cok para kazanan adam en cok ?s yapand?r bu yu?zden her yerde de ez?l?r ve en ag?r ?sler? yapar ben ?nanm?yorumk? herkes?n bu ?sler? kald?rab?leceg? ?sler deg?l sabah 5 de g?d?p gece 12 de b?t?p b?r hafta b?le ?nanm?yorum bu sek?lde cal?sab?lcek arkadaslr? bu sek?lde de cal?samassan zaten kazanamass?n .gerc? k?m? fabr?kda ?s cok olur k?m? fabr?kada ?s az .ozll?kle sunu da soylemek ?st?yorum cogu alaska fabr?kas?nda cok ayr?mcal?kda ward?r ?lk senes? olan arkadaslar? ?lk baslarda ?s vermezler daha tecrubel? olan ?nsan lar cal?s?r alaskada bu yuzden cogu k?s? bunal?ma g?rer onlar cal?s?yo b?z neden cal?sm?yoruz d?ye.
    s?rketler konusunda ?se kes?nl?kle h?c b?r?ne guvenmey?n bende guvenm?yorum son?ucda g?tceg?m?z zamn arac? oluyorlar ?sde ozll?klee bu sene yen? kay?t olcak aerkadaslr hemen g?d?pde kay?t olmas?nlar hemde cok paralar wermes?nler.ben?m bu ?slerden c?kar?m olmaz o yuzden cogu k?sde ben? sevmez burdan g?den arkadaslr?n heps? ben?m g?b? ogrenc? we g?derken harcad?g?m?z poaralar az para deg?l nas?l para b?rkt?rd?g?m?z? b?l?r?z bu yuzden buna ragmen b? dunya s?rket b?zler? saglam sommuruyo burdan tum arkadaslara yard?mc? olmak ?ster?m b?zde yasad?k gorduk gormed?g?m?z yer kalmad? amer?kada neler?n nas?l dondugnude b?l?yoruzz forumlarda da s?rket elemanlar? kend?ler?n? cok bell? ed?yor bu yuzden fazla yorum yapmas?nlar ogrenc?y? cek?cem d?ye . belk? 3 veya 4 senes? olan arkadaslar ward?r ozell?kle s?rket tems?lc?ler? alaskadan zannetm?yorum k? onlar ben den daha tecrubel? alaska ?sler?nde zaten onlarda alaskaya g?tmeden saglam para kazan?yorlar get?rd?kler? arkadaslardan soylemek ?sted?g?m cok sey olurdu gerek?rsede soler?z.
    ben?m ogrenmek ?sted?g?m seyler war forum yonet?c?ler?nden ?lkoncel?kle ghic b?r f?rma ?c?n cal?sm?yorum k? el?mde b?r dunya ?s olmas?na ragmen k?mseyede satmaya merakl? deg?l?m ama eger ?s sozlesmem warsa bunu nas?l araya s?rket sokmadan ds ?m? alab?lr?m eger arkadaslar yard?mc? olursa sev?n?r?m
    herkese selamlar
    Cok guzel yazmissin ozellikle son kisimlar cok iyi . Herhangi bi firma olmadan gidemezsin tek basina bunun icin sponsor firmalara ihtiyacin var dolayisi ile taseron firmalara yani danismanlik sirketlerine ...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

walla break her yerde sen wars?n yorumlar?ndan goruyorum ?lk defa g?tm?ss?n amer?kaya ama var baz? ?slemler s?rket sokmadan araya b?lenlerde solem?yor zaten eee zaten solersede s?rket ?s? yalan oluyorr ama bulcaz b?r yolunu o zaman goruscez s?rketlerle

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý gokhaan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    walla break her yerde sen wars?n yorumlar?ndan goruyorum ?lk defa g?tm?ss?n amer?kaya ama var baz? ?slemler s?rket sokmadan araya b?lenlerde solem?yor zaten eee zaten solersede s?rket ?s? yalan oluyorr ama bulcaz b?r yolunu o zaman goruscez s?rketlerle
    Sen araya sirket sokmadan Amerika 'da calismak mi istiorsun ? Bildiklerimi paylasmaya calisiorum ve yenilerini ogreniorum . Elimden gediince katiliyorum foruma .

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alaska'da çal??mak iyidir ho?tur da bal?k olmazsa da yaz?n?z rezil olur diye duydum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý yazinalaska Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Alaska, ben , tecrube
    merak ediyorum bu forumun academixle bi baglant?s? var m?

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý denizalaska Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hahahahah su kucucuk satirlarini inan defalarca okudum
    ve defalarca guldumm..
    okurken dusunduren gusel bi cumle yazmissin
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Tecrübe Puaný
    10

Hay?r hiçbir ba?lant?s? yok Academix sadece sponsor siteye .

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý denizalaska Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bi alaka yok
    Work and Travel Alaska - Dikkat !

http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html

_______________SkyBlue2391_______________

2004 Alaska
    2005 Alaska
    2006 Alaska
    2007 Alaska
    2008 Alaska
    2009 ........

Mutlaka gidebildiginiz kadar cok sirketi ziyaret edin daha sonra kiyaslayip kararinizi verin . Guvendiginizi secin .

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar ben bu sene alaskaya g?tmek ?st?orum beraber g?deb?leceg?m?z tecrubel? b? arkadas varsa yard?mlar?n? bekl?orum. msn im msn@yasak.com....htm yard?mc? olursan?z sev?n?r?m.
    Konu break tarafýndan (02-12-2008 Saat 02:07 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

evet arkada?lar geçen yaz bal?k yoktu çok ve bir sürü ki?i rezil oldu alaskada

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arakda?lar bak?nd?m okadar ama bulamad?m ve merak ediyorum. fabrikada çal???rken saç-sakal yönetmeli?i varm? illa sinek kayd? tra? olmam?z gerekmiyodur in??lah. tra? makinesi götürüp k?saltsak yeterli olur dimi

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Wink

Alýntý aktüer07 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arakda?lar bak?nd?m okadar ama bulamad?m ve merak ediyorum. fabrikada çal???rken saç-sakal yönetmeli?i varm? illa sinek kayd? tra? olmam?z gerekmiyodur in??lah. tra? makinesi götürüp k?saltsak yeterli olur dimi
    sinek kayd? olmana gerek yok ama çokta uzun olmas?n bi problem ç?km?yo yani olmazsa maske takars?n olur biter
    ..:::PrInCe Of K.s.A:::..

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    16

iyi günLer
    ßen ßu yaz iLk defa amerika (aLaska) ya gidece?im. kuzey için ßana hangi fabrikay? önerirsiniz? güney için ßana hangi fabrikay? önerirsiniz?
    tabi ßunLar?n (konakLama-saatba?? ücretLerini yazarsan?z sevinirim) yani k?sacas? hangi fabrikaLara gidersem kazançL? durumda oLurum?
    ßirde e.c phiLips fabrikas? hakk?nda ßana ßiLgi verirseniz sevirinirim.
    verece?iniz yan?tLar için ?imdiden size te?ekkür ediyorum

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý seytandereli Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    iyi günLer
    ßen ßu yaz iLk defa amerika (aLaska) ya gidece?im. kuzey için ßana hangi fabrikay? önerirsiniz? güney için ßana hangi fabrikay? önerirsiniz?
    tabi ßunLar?n (konakLama-saatba?? ücretLerini yazarsan?z sevinirim) yani k?sacas? hangi fabrikaLara gidersem kazançL? durumda oLurum?
    ßirde e.c phiLips fabrikas? hakk?nda ßana ßiLgi verirseniz sevirinirim.
    verece?iniz yan?tLar için ?imdiden size te?ekkür ediyorum
    Güney için E.C. Phillips fabrikas?n? önerebilirim. Kuzey için ise Naknek ?ehrini söyleyebilirim.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    16

naknek şehri için hangi fabrikayı önerirsiniz kazanç ve konakLama açısından??

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

ben naknek için tabikide ocean beuty ci olarak ocean beautyi önerrm okulu erken kapananlr için naknek ideal bir şehir.ama geçen sene naknek ocean beauty wat öğrenci işçi sorun çktı die biliorm yine de araştrmanda fayda var.ordan da transfer olursan güsel bi yere ii para yapabilrsn.kuzeyde ekuk dillinghamda ii derim ama kuzeyden sonra illaki güneye gitmen lazm.tabi sonuna kadar alaska şans ocean da kalma konaklama şartları genelde iidir.şehre göre de 7.25-8 dolar arasnda deişir

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

eyer bir iste iyi para varsa o iste elbette cok calismak gerekecek.onun ici gitmek istiyen arkadaslar elbette bastan bu isin zor taraflarini göze aliyorlardir. ama bence alaskaya gitmektense ayni parayi kazana bilecekleri baska bir iki secenek daha var onlari tercih etseler daha iyi olur...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Mesela ne gibi arkadasim bilgilendirir msn?
    Whence I Would Like?

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý seckinkarakulas1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben naknek için tabikide ocean beuty ci olarak ocean beautyi önerrm okulu erken kapananlr için naknek ideal bir ?ehir.ama geçen sene naknek ocean beauty wat ö?renci i?çi sorun çkt? die biliorm yine de ara?trmanda fayda var.ordan da transfer olursan güsel bi yere ii para yapabilrsn.kuzeyde ekuk dillinghamda ii derim ama kuzeyden sonra illaki güneye gitmen lazm.tabi sonuna kadar alaska ?ans ocean da kalma konaklama ?artlar? genelde iidir.?ehre göre de 7.25-8 dolar arasnda dei?ir
    ocean beaty de(naknek) de konaklama ücretLi ücretsiz mi tam oLarak anLayamad?m????

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks