Hesap cüzdan? ve tapu tarz? evraklara gerek bile kalm?yor genellikle![]()
ewt ma?l?ne gelen ds 160 ?n c?kt?s?n? al?p d?ger ewraklar?n yan?na eklemen gerek?yor ds 2019 belgen geld?yse onuda alman laz?m
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Bu saatten sonra Ds2019suz görü?meye gidemez.
randevum saat 16:00 da Ds2019 da nedir bende oyok emalime bir onaylama diye resmimin oldugu bir kag?t geldi ben turist olarak gidecem san?r?m obana laz?m degil öle degilmi ?
Konu bantlove tarafından (26-04-2010 Saat 10:38 AM ) değiştirilmiştir.
ds2019 yokmu bilen arkadaslar zaman?m k?s?tl? ve birde benim 2tane sangan vizem var evliyim ve e?im alman vatandas? gezi amacl?istiyorum vizeyi sizce verme ihtimalleride yuksekmidir
turist vizesiyse ds-2019 a ihtiyaç yok
saol hocam ilgin için sence bu sartlar alt?nda alma sans?m varm?d?r yas?m daha 25
görü?me sona erdi ne i? yapyorsun bahcem var dedim oray? i?letyorum 2 tane dairem var dedim kiraya veryorum e?im alman vatandas? ona vize laz?m degil bende birlikte newyorka gitcem dedim baban nereli adana ordam? yas?yor evet dedim sonra dediki kac kardesiniz dedim tek cocuk dedim banka cuzdan?m? istedi 35 bin usd vard? cok üzgünüm dedi vize veremicem size elime bir kag?t tutusturdu gönderdi ne kadar sacma ya
KABUL ED?LMED? V?ZE ?STEG?M TUR?ST V?ZES? OFFF
Geçmi? olsun. Her ne olursa olsun bir kez daha denemede yarar vard?r diye dü?ünüyorum.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
saol hocam cok zoruma gitti ya o kadar evrakla red verdi acaba neden diyedusunyorum yas?m 24 acaba ondanm?dicem ya ben orda yasay?p ne yapcam e?im alman vatandas? ?stesek ordakal?r?m ala ala tekrar basvurcam 2 3 aya dicem böle böle abd de kalm?cam ben umar?m dinlerler beni
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks