Alýntý Paingod Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Merhaba lalitu sen nerdeydin ya
Yýrttým kendimi Alaska hakkýnda bilgi bulabilmek icin.Westerne gidiorum ben bu sezon kodiakta fabrika hakkýnda bilgi verebilir misin?
Ayrýca sezon temmuzda acýlýyor denildi bana ancak ben 15 haziranda gidecegim sence nereye gitmeliyim?Nerede is bulabilirim?Naknek,Cordova,...vs?
Simdiden tesekkür ederim...

Bence en iyi fabrikalardan birini secmissin en guzel yaný Kodiak gibi konaklamanýn sorun oldugu bir yerde konaklamanýn Westernde ayda 200 dolar olmasý. Yemek cogu fabrikada yok westernde buna dahil kendin yapacaksýn. Saat ucreti 8 dolar over da 12 tabiki. Dostum fabrika seni eger haziran 15 yada 20 de cagýrdýysa gitmek zorundasýn sezon temmzda acýlýyor diye gidersen seni almaz kalýrsýn ortada. Ayrýca sana tavsiyem sakýn kafana gore Naknek ya da Cordova (buraya ozellýkle kesýnlýkle) gitme. Cunku buradaki fabrikalar bu sene iþci sayýsýný kýsýtlý tutacak diyelim gitmek istedin Anchorage e 15 haziranda indin Naknek gitmek icin ucak bileti bulman gerek Alaska icinde ucak biletleri ateþ pahasýdýr. Dusun bi kere Anchorage Kodiak arasý bile sana 300 dolara patlayacak.

Ýþyerine servisle gidersin yemek demiþtim Kodiak büyük bir yer oldugundan herþeyi bulursun merak etme. Giderken yanýnda hazýr corbalar götür çunku surekli oralardan yersen alýþýk olmadýgýndan mide sorunlarý yaþayabilirsin.

Yerleþkeler kogus tarzý her odada 8*12 kiþi kalýyor.

Gelelim en kötü yanýna sadece salmon iþler bu durumda dua ette salmon iyi gelsin ( bu sene bekletiler dusuk )