Bak kardeþim ben kimseyi etkilemiyorum. Cordova tam bir risktir. 2009 da Cordova da bulundun mu bilmem cok iyi hatýrlýyorum oraya giden sitede onur diye bir cocuk vardý ve 2 ayda 2000 dolar mý ne kazanmýstý hatta mesajlarýný bulayým.
Üyenin adý oonur33 müþ.
selam arkadaslar su an cordova alaskadayým sezonu merak edenler olabýlýr ben ve benýmle beraber 16 turk arkadas cordova ocean beauty seafoodsda calýsýyoruz ben gelelý 2 ay oldu ve su ana kadar 1000 dolar kazanabýldým ýsler cok kotu sezon daha acýlmadý eger 10 gun ýcerýsýnde acýlmassa ýsten cýkaracaklar alaska gercekten kumar gecen senelerde gelen arkadaslarýmýz var burada onlarýn kazandýklarýný býlýyoruz sýz sýz olun alaskayý tercýh etmeyýn bu arada fabrýka adý verdým ama yanýmýzdaký fabrýkalarda calýsmýor sehýr olarak cok kotu bu sene burasý baska merak ettýgýnýz sorular varsa yazabýlýrsýnýz cevaplarým
2009 da durum buydu. Cordova tam bir risktir demek istediðim bu kimseyi etkilemiyorum ben. isteyen istediði yere gitsin burda sadece bildiklerimi konusuyorum. Sen simdi burada 10000-12000 kazandým dersen adamlar yönelir o baglamda tabi. Ama ben hala ýsrarla Cordova risk diyorum.

Alýntý
Bookmarks