merhaba arkadaþlar bu sene ilk defa wat'a baþvurdum kodiaktaki ocean beauty ye gidicem fabrika hakkýnda bilgi verirmisiniz? ne kadar iþ yapar ? orda sezon ne kadar sürer? diðer bir sorum da bildiðim kadarý ile orda 7 fabrika varmýþ bunun bir getirisi olur mu ? kodiak bölgesini deðerlendirebilirmisiniz? biliyorum çok soru sordum ama bi sorum daha olucak bize birkaç hafta 3 saat falan çalýþýcak kadar iþ olur dendi ama ben fazla para kazanmak istiyorum yorgunluk falan önemli deðil benim için bu yüzden sezon baþýnda ocean beauty de çalýþýrken hangi fabrikalarda iþ bulabilirim ? hangi fabrikalar daha fazla iþ yapabilir yardýmcý olursanýz sevinirim? bide fabrika temizleme iþine falan kalabiliyomuþuz sanýrsam onu nasýl yapýyoruz biz mi istiyoruz yoksa yetkililer mi bu iþte çalýþýcaklarý seçiyor? sorduðum sorular komik gelebilir bunun için kusuruma bakmayýn ama benim bu ilk gidiþim olduðu için biraz heyecanlýyým. formdaki alaskayla ilgili yazýlarýnýzý da okudum ama hala biraz endiþelerim var bu yüzden bu sorularý sorma gereði hissettim. deðerli yorumlarýnýz için þimdiden çok teþekkür ederim =)

Alýntý
Bookmarks