gökberk Nickli Üyeden Alýntý

merhaba arkada?lar bu sene ilk defa wat'a ba?vurdum kodiaktaki ocean beauty ye gidicem fabrika hakk?nda bilgi verirmisiniz? ne kadar i? yapar ? orda sezon ne kadar sürer? di?er bir sorum da bildi?im kadar? ile orda 7 fabrika varm?? bunun bir getirisi olur mu ? kodiak bölgesini de?erlendirebilirmisiniz? biliyorum çok soru sordum ama bi sorum daha olucak bize birkaç hafta 3 saat falan çal???cak kadar i? olur dendi ama ben fazla para kazanmak istiyorum yorgunluk falan önemli de?il benim için bu yüzden sezon ba??nda ocean beauty de çal???rken hangi fabrikalarda i? bulabilirim ? hangi fabrikalar daha fazla i? yapabilir yard?mc? olursan?z sevinirim? bide fabrika temizleme i?ine falan kalabiliyomu?uz san?rsam onu nas?l yap?yoruz biz mi istiyoruz yoksa yetkililer mi bu i?te çal???caklar? seçiyor? sordu?um sorular komik gelebilir bunun için kusuruma bakmay?n ama benim bu ilk gidi?im oldu?u için biraz heyecanl?y?m. formdaki alaskayla ilgili yaz?lar?n?z? da okudum ama hala biraz endi?elerim var bu yüzden bu sorular? sorma gere?i hissettim. de?erli yorumlar?n?z için ?imdiden çok te?ekkür ederim =)

Bookmarks