Bak karde?im ben kimseyi etkilemiyorum. Cordova tam bir risktir. 2009 da Cordova da bulundun mu bilmem cok iyi hat?rl?yorum oraya giden sitede onur diye bir cocuk vard? ve 2 ayda 2000 dolar m? ne kazanm?st? hatta mesajlar?n? bulay?m.
Üyenin ad? oonur33 mü?.
selam arkadaslar su an cordova alaskaday?m sezonu merak edenler olab?l?r ben ve ben?mle beraber 16 turk arkadas cordova ocean beauty seafoodsda cal?s?yoruz ben gelel? 2 ay oldu ve su ana kadar 1000 dolar kazanab?ld?m ?sler cok kotu sezon daha ac?lmad? eger 10 gun ?cer?s?nde ac?lmassa ?sten c?karacaklar alaska gercekten kumar gecen senelerde gelen arkadaslar?m?z var burada onlar?n kazand?klar?n? b?l?yoruz s?z s?z olun alaskay? terc?h etmey?n bu arada fabr?ka ad? verd?m ama yan?m?zdak? fabr?kalarda cal?sm?or seh?r olarak cok kotu bu sene buras? baska merak ett?g?n?z sorular varsa yazab?l?rs?n?z cevaplar?m
2009 da durum buydu. Cordova tam bir risktir demek istedi?im bu kimseyi etkilemiyorum ben. isteyen istedi?i yere gitsin burda sadece bildiklerimi konusuyorum. Sen simdi burada 10000-12000 kazand?m dersen adamlar yönelir o baglamda tabi. Ama ben hala ?srarla Cordova risk diyorum.

Alýntý
Bookmarks