Konu emreekrem tarafından (25-04-2010 Saat 09:08 PM ) değiştirilmiştir.
git sulatanahmet taraf?na, önüne gelen turistle konu?![]()
helecan küpü
I made a promise never to settle...
helecan küpü
Zamanla atlat?rs?n. ayr?ca ingiliz aksan? ba?l? ba??na farkl? bir aksan zaten. amerikada daha rahat bir aksnla kaar??la??rs?n
ingilizlerin aksan? amerikal?lara göre çok farkl? cidden, onu ben de anlam?yorumkonu?urken daha rahat cümle kurmak için en iyi yöntem zaman bence. ilk zamanlar böyle bi problem ya?aman normal. zaten oraya gidince yabanc? oldu?unu bildiklerinden tölarans gösterecekler sana. gittikçe bu konuda daha iyi olursun. gitmeden önce bi ?eyler yapmak istiyosan illa, yabanc?larla chat yapman? önerebilirim. bunun faydas?n? çok gördüm ben.
saol dostum bakal?m art?k ?ns çok geçmeden al???r?m orda ?ng?l?zceye.g?tmem?n sebepler?nden b?r?de bu zaten
1.5 ay kalm??..yapacag?n pek bi?ey yok asl?nda..anca pratik yapabilirsin onun icinde yüzyüze konu?abilecegin yabanc? bulmak problem..
temel ingilizcen var zaten..bu yüzden amerika ya gittiginde 2 ay?n pratik gibi olur..öyle ögreniliyor zaten bu meret..
orda hallolur hersey kafaniza takmayinnnnn
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
okuluna gelen erasmus ö?rencileri varsa onlarla ileti?im kurup prati?ini geli?tirmeye çal??... ben öle yapt?m çok da faysas? oldu :=)
amerikal?lar daha anla??l?r konu?uyor ingilizlere göre... yerine görede de?i?ebilir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks