arkada?lar vizeye girdim ve pasaportum da geldi ve vize bas?lm?? kendi görü?memi ve izlenimlerimi anlatay?m..
adam nerde okuyosun bölümün ne dedi direk. bende makine mühendisli?i dedim. seviyomusun dedi.. bende hemen seviyorum ama çok zor dedim. transkriptime bakt? bi?eler dedi ama soru sormad? bende dü?ük olabilir ama bölüm zor dedim. zaten bende aç?klama da istemedi nie dü?ük die sonra beyaz kag?d? verdi vizeyi ald?m mi demek oluyo dedim evet dedi oakadar
bana ?irketten falan hep dediler ki zor al?rs?n?z yok ?unu göütr yok bunu götür hiçbiri i?e yaramad? orda biçok ki?i de zaten göstermedi 2 nin alt?nda vize alanda birçok ki?i gördüm.. gitmemi? arkada?lar için söylüyorum hiç gerilcek bi durum yok bankadan para yat?rma gibi bi?ey![]()

Alıntı

) vize görü?mesinde ordan alaca??m sertifikay? götüsem bak?n sizle bizim ortak derne?imizie gitim gibisinden bi?eyler yapsam ing seviyemi göstersem falan bi faydas? olur mu? ?imdiden çok heyecanlan?yorum birazda korkuyorum.çok uzatt?m fark?nday?m ama mazur görün çünkü hakkaten çok dert etmeye ba?lad?m bu mevzuyu

Bookmarks