Arkada?lar, ?stanbulda, 29 unda sabah 8 e randevum var. En geç kaçta biter i?im konsoloslukta.
Sabiha gökçen 16:30 uça??na yeti?mem laz?mda. tecrübeli olan arkada?lar bi yard?mc? olsun. hatta ?u vas?taya bin löyle et diyene de hay?r demem.
Arkada?lar, ?stanbulda, 29 unda sabah 8 e randevum var. En geç kaçta biter i?im konsoloslukta.
Sabiha gökçen 16:30 uça??na yeti?mem laz?mda. tecrübeli olan arkada?lar bi yard?mc? olsun. hatta ?u vas?taya bin löyle et diyene de hay?r demem.
10.30 - 11.00 gibi konsolosluktaki i?in biter. Ancak istinyeden sabiha gökçene geçi? konusunda bir?ey diyemem. istanbul'lu arkada?lar yard?mc? olur birazdan.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
istinyeden taksime gec, taksimden kadikoye sonrada havaalanina direk giden ,sahilden kalkan otobus var yada taksi tut
Peki.
?stinye > Taksim yo?un trafikte maksimum 45 - 50 dk.
Taksim > Kabata? Füniküler'le 5-10 dk
Kabata? > Kad?köy vapurlar 25-30 dk
Kad?köy > S.Gökçen Maximum 1 saat
zamanlarda toplam 30 dkya kadar fark yapabilir![]()
yap?ca??n tek ?ey istinyeden 4.levent e giden otobuslere bin 4.leventten E-3 numaral? hatt? kullanarak direk sab?ha gokcen e g?debilirsin. yaklas?k 45 dk suruor.istinye-4.levent max 30 dk.toplam 1 saat 15 dk da sab?ha gokcendes?n, ded?g?m yolu izlersen.
kabatasa gerek yok, taksimden direk otobus var kadikoye yada dolmusla gidersin.hayrola vizeyi aldigin gunmu gidiyorsun amerikaya
Peki.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
yurt disina da ucuslar var ama biliyorum amerikaya yok.zaten saka demistim. sanirim wise nin yolu daha kisa
Peki.
hiç kasma çok rahat gidebilirsin. arkda?lar?n dedi?i yol en güzelidir.
yeti?memek için çaba sarfetmedi?in sürece yeti?memen için sebep yok![]()
Eyvallah arkada?lar. Ayr?ca Allah söyletti herhalde azuhazu, in?allah al?r?z vizeyi
izmire dönücem ondan sordum.
Tekrar sa?olun beyler.
i.e.t.t nin sitesine gir...nas?l giderim diye bi yer var...bini? ve ini? duraklar?n? yaz...o sana nerde aktarma yapacaks?n hangi otobüs e bineceksin kaç dk sürüo herbiri gösteriyo...
bunu yaparken soforun kendi kafasina gore saat tarifesi uyguladigini unutma
Peki.
yok be azu...o kadarda deilhalk otobüsleri c?v???n? ç?kart?yo tamam ama iett ler biraz daha düzene girdi..
istanbullu deglm.ama ayn? tecrubeyi bnde yasadm.hiç öle iett fln ugrasmana gerek yok.daha cok yol uzar (arklarnkn tavsiyelernden baktgma gore).istinyeden taksime git.taksimden yar?m saatte bir 2 havalan?nada HAVA? kalk?yo.benim ucagm 15:30 sabiha gokcendi.erken bin gec kal?rs?n dediler.1 bucukta taksimden havasa bindim.2'yi çeyrek geçe ordayd?m
istinye-taksim (taksiyle 15-30 dk)
taksim-sabiha gokcen en az 45 dk.
taksimden direk havaalani oldugunu bilmiyordum.havaalaninin sitesine gir, orda ulasim bolumunde otobusler nereye kadar var bak, sonra sana en yakin olanini kullan.
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks