Arkada?lar bilen bilir hp marka 3 adet laptop ile abdden döndüm.
2si hediye biri de kendime idi. benimki ile di?erlerinden biri de ayn? modeldi. 3.sü farkl?.
sadede gelelim 10ekimde türkiyeye ayak bast?m 13ekimde laptopumun anakart? yand?. nas?l yand???n? bilmiyorum ak?am kapad?m sabah açamad?m. o ana kadar hiç bir sorunla kar??la?mad?m.
hemen hp türkiyeyi arad?m ve bana dedikleri ürününüz yurt d???ndan geldi?i için teknik servisimiz bakamayacakt?r oldu. ben de dedim ki garanti kapsam?nda olmas?n paras? neyse veririm ama yap?n 600dolara ald?m vergi dahil.
hay?r onun garantisi geçmedi?i gibi hp bununla ilgilenemezmi? hp global bir marka olsa da yerel çözümler sunan bir ?irketmi?. yedek parças? yokmu? getirtemezlermi?. benden günah gitti dedim ve birkaç tan?d?kla görü?erek güvendikleri birilerine yönlendirdiler. 1.si çözerim dedi çözemedi 2.si de ayn? ?ekilde. sonra ümidimi kestim ve beklemeye ald?m. bu arada hp usa ile sürekli görü?tüm ve bana e?er gönderirsem sorunu halledebileceklerini söylediler. garanti kapsam?nda olmas? konusunda tereddütüm vard? çünkü 2 yere gösterdim ve m?ndar etmi? olas?l?klar? vard?. sordum on warranty dediler ok diyiverdim
ard?ndan ocean cityde restaurant? olan bir tan?d???m buradayd? ve i?leri için abdye 3haftal?k bir tur yap?p gelecekti. verdim laptopu ona abdye gönderdim. hp ald? laptopu anca 1haftada sonra 1hafta s?ra bana anca geldi heralde ve bizi aray?n dediler. arad?m voip12 ile bana garanti kapsam?na alamayaca??m?z? 300dolar ödemem gerekti?ini söylediler. uzun uzun konu?tuk tart??t?k nap?y?m bari ödeyeyim de derdi bitsin dedim bu sefer de mastercardl? kredi kart?m? kabul etmediler. national olmas? gerekiyormu?. ee tamam da ben bu laptopu bu kredi kart?yla abdden ald?m o nas?l olacak? bilemiyorum dediler ve paray? ula?t?ramad?m vakit dolmas?n diye arkada??ma gönderin yapmadan dedim onay almak için aramam?z laz?m dediler hala bekletiyorlar ve arkada??m?n türkiye uça?? yar?n sabah sonuç olarak laptop kald? orada.
bana tavsiyesi olan var m?d?r acaba
bu hpyi nereye ?ikayet edebilirim? bütün yaz??malar elimde mevcut. var m?d?r tüketici haklar?n?n uluslararas? mercileri

Alıntı
 Turkiyede olsa sikayetvar.com diye bir site var, adamlarin calisma sekillerini bilmiyorum ama sorununu cozuyor fakat seninkisi okyanus otesi oldugu icin bilemicem.Dene istersen.

Bookmarks