Güvenlik soruçturmas? olsa sölerdi ?uan vermiyorum diye büyük ihtimal eksik evrakt?r...
Bugüne kadar ds 'in gelmemesi de ilginç do?rusu.
benim de hala ds im gelmedi. ds in gelme sürecini h?zland?rmak için ne yapabilirim. ?irketi çok arad?m ne zaman gelecek diye. ald???m cvp sürekli olarak 2 hafta snra. nisan ba??ndan beri, 2 hafta snra diyolar18 ?ubatta vize görü?mesine grdim hala sonucumu bilmiyorum
Eksik evrakt?r.. Namecheck'e tak?lsan sana bir numara vereceklerdi kontrol edebilmen için.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ds 2019 u yolla demi? i?te...onu yollay?nca al?rs?n vizeyi yüksek ihtimal...
biz ev arkada??mla martta gittik vize görü?mesine hala ds belgesini bekliyoruzher seferinde iki hafta sonra yok bi hafta kald? felan diye diye ?u tarihe geldi..ve biz hala bekliyoruz..daha uçak biletimizi alamad?k..ve gittikçe fiyatlar art?yo..?imdi de yanarda? patlamas?n? ç?kard?lar
halimiz duman olmu? anlayaca??n?z..
ben olmayan vizemle uçak bileti aldm.kalacagm evin depozito ücreti 550dolari yatirdm.vize alamadysam hepsi kapak oluck bnasponsorum wwco nasil irtibata gecebilirm?
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ds si hala gelmiyenler amerikada ki sponsorunuzun numarasini bulun netten arayin. soylediklerinin hepsi yalan sirketin. sponsora sorun problem ne diye? degilse sirket surekli uydurur biseyler.
ya arkadas?mla ayn? s?rkettey?z o benden 3 ay gec kay?t oldu onun ds ? geld? ben?mk? gelmed?o v?zey? ald? ben?se beklemede kald?m umar?m al?r?m
))
Arkadaslar bugun ?irketimden arad?lar pasaportum gelm?s
arkadaslar bugun s?rket?mden arad?lar pasaportum gelm?s v?zede ustunde![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks