15 eylulde bitiyor..roma bu ruslarin dedigi dogru mu ya onlar 4 ay calisip 1 ay gezme toplam 5 ay mi haklari var ama onlarinda j1 vizesi sen belki bilirsin...
bilmiyorum ya isveren bayan ve bana cok iyi davrandi simdiye kadar bi ara manager 15 saat vermisti haftalik patronu aradim hemen 32 yaptilar ertesi gunu ..peki sure sonunda parayi nasil vercek cash olark mi paycheck verebilir mi sure bittikten sonra sana nasil verdiler sure bitiminden snra?????????
ise girerken pasaportun fotokopisini cekti biliyodur gerci tarihini ama ben hic hatirlatmiyayim belki unutur gecer .10 eylul gelsin hersey belli olcak cunku o gun bi sonraki haftanin programi asiliyo tabloya eger 15 eylulden sonra bana is vermislerse demek ki takmiyor isveren ..offfffffffff bu ozman sirketi beni cok yordu abi ya(
( allah belasini versin boyle sirketlerin parayi almaya bakiyo sonrada ne ariyo ne soruyo bari yazdgim emaile cvp yazsaydiniz ilk usa ya ayak basarken yazmistim sag salim geldim tessekurler demistim insan bi der iyi bi yaz dileriz falan filan..ufffffffff bana mi sordunuz ds formunu basarken allhn lanet sirketi....

( 

Alıntı
Bookmarks